Загиблу в пожежі на Бевза поховають у суботу в рідному селі

Загиблу в пожежі на Бевза поховають у суботу в рідному селі
  • У Вінниці під час масштабної пожежі загинула молода дівчина. Стало відомо, коли і де її проведуть в останню путь.

На Бевза, 34, нагадаємо, горіло приміщення. Вогонь швидко поширювався через сильний вітер. Займання вдалося приборкати, але сталося непоправне — загинула молода дівчина.

Про подію у матеріалах:

Сьогодні, 7 травня, на зв'язок в мережі Інстаграм вийшов чоловік загиблої Насті Денис. 

Відео дня

— Поховання буде завтра. Ховати будуть в неї вдома в Соколівці. Завтра о 9 ранку виїзд. Хто бажає поїхати з нами та попрощатися — пишіть мені  повідомлення. Потрібно знати кількість людей, — написав чоловік.

Раніше 20minut.ua розповідав, що друзі та колеги Анастрасії Ріщук почали збір коштів, щоб підтримати чоловіка, якому доведеться ховати молоду дружину. Якщо вам не байдуже, то перерахуйте помірну для вас суму на його рахунок: 

  • 5168 7422 1221 4039 (отримувач Ріщук Денис Олегович)
     

Читайте також:

Вінничанки варили борщ за рецептом, якому понад 150 років

У Вінниці затримали п'яного водія, який возив фасовані торбинки з наркотиками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Читач30

    Знаешь что, Жора, закрой свой поганый рот, вместо того, чтобы свои безмозглые догадки озвучивать! Если бы ты был хоть немного человеком, посочувствовал бы людям, у них реальное горе! Но таким как ты догадка на догадку, а именно ты же наверняка живёшь по принципу "моя хата з краю...", если бы тебя такое коснулось, как бы ты запел? А? Натура гниёт изнутри, вот и не раскрывай свой рот, не порти воздух! Противно аж читать такое...
  • Жора

    Есть еще вопрос кто ее послал за ноутбуком. Скорей ноут не ее. И по телефону сказали  чтобы вернула ноут.Был бы ее личный ноут то 100%  она не пошла бы его забирать. - Там скорей всего разговор был такой-  Там пожар. И в ответ - Пох пожар чтобы был ноутбук.
     Я думаю догадаться не трудно кто ее послал за ноутом...

    Читач05 reply Жора

    Всяке може бути. Знаю точно, що чоловік добре бив своїх попередніх дівчат

    Наталія Скляр reply Жора

    Max NonStop reply Жора

    Жора, вона не верталась за ноутбуком. Вона з колегою працювали за своїми ноутбуками в одному кабінеті на 3 поверсі. Коли почалась пожежа, вони думали, що сусіди по офісу виносять речі, щоб з'їхати з офісу. Люди почали панічно евакуйовуватись з приміщення, і ніхто не кричав, що у приміщенні пожежа. Тому дівчата не звернули на це увагу, а коли зрозуміли, що горить приміщення, то вони були у пастці. Вони разом вийшли з кабінету, і одразу загубились, адже все було у диму. Колега знайшла вихід, а загибла Настя надихавшись диму втратила свідомість, і загинула. Вони програли час, коли вже була пожежа у приміщенні, так як, вони не очікували, що буде пожежа, тому і сталась трагедія. 👽.

    Читач05 reply Max NonStop

    То як так вийшло що люди встигли вибратись з дальніх кабінетів, а цей був першим до сходів

    Max NonStop reply Читач05

    В кабінеті де були ці дівчата, було одне маленьке віконце. Дівчата не знали, що в приміщенні почалась пожежа, і працювали далі, коли всі інші почали евакуйовуватись. Просто дівчата за пізно помітили і зрозуміли, що горить приміщення, і все навкруги їхнього офісу в диму, і відповідно програли час на в часну евакуацію. Одна на помацьках знайшла вихід, і змогла евакуюватись, інша втратила свідомість і загинула. Можливо їхня паніка, і розмова з чоловіком, зіграли в " злую шутку ", в той момент, коли потрібно тікати і діяти, а не говорити по телефону. Адже вирішальну долю грали лічені хвилини, щоб вчасно втекти з того вогняного пекла. Не забувайте, що в будь-якій екстрімальній ситуації, паніка - це перший і найстрашніший ворог. 👽.

    Кокос reply Жора

    Если человек занимался частным предпринимательством и на ноуте хранилась инфа о всех клиентах и прочем,то неудивительно,что за таким "архивом" можно прыгнуть даже в огонь

    Жора reply Кокос

    Для этогоесть гугл диск. Я думаю это все знают. Гугл диск под паролем .И комп можно хоть молотком разбить,все дублируется в гугле диске.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up