На літньому кубку RIA "Що? Де? Коли?" перемогли інтелектули з команди "Пінта"

На літньому кубку RIA  "Що? Де? Коли?" перемогли інтелектули з команди "Пінта"

Інтелектуали дали 21 правильну відповідь з 36-ти та виграли відпочинок в заміському комплексі. 

 

Команда «Пінта» виступає таким складом уже вісім років. Її учасники активно грають в міському палаці мистецтв «Зоря», у клубі «Кіт Баюн». І цим же складом їздять на ігри всеукраїнського рівня.  

– Відчувалося, що питання були написані однаковими людьми за віком та інтересами  із однієї епохи, кінця 90-х років. Вони були нескладними, - каже капітан команди Дмитро Альохін. – Немає формули перемоги, все залежить від запитань. Потрібно думати,  «докручувати», головне – це командна робота. Вислуховувати усі версії і обирати. У нас у команді два програмісти, один представник педагогічного інституту, інший – зі сфери торгівлі, є й аспірант, і просто мати і гарна дружина.

Previous Next

Відео дня

Змагання проходили в четвер, 28 липня, в ресторані «Арт-хаус». Пограти в спортивну версію популярної інтелектуальної гри зареєструвалися 11 команд – підприємці, колеги по роботі, студенти та друзі, які давно грають разом. Для участі потрібно було зібрати команду з шести учасників та оплатити реєстраційний внесок – 600 гривень з команди.

Змагались у три тури по 12 запитань в кожному. За результатами команда-переможець  «Пінта» зіграла за призовим столом в супер-фіналі, який виглядав як телеверсія гри. Партнери турніру підготували призи за правильні відповіді на запитання суперфіналу. Медіа Корпорація RIA, як один із співорганізаторів заходу, розіграла річну підписку на газету RIA. Один із призів супер-фіналу – кошик зі смаколиками від мережі супермаркетів «Україночка» – виграла команда працівників магазину.

Previous Next
Previous Next

Previous Next

Друге місце посіла команда вінницької IT-компанії «Дельфіни» з 18 відповідями, а третє місце – команда «Тундра», яка дала 16 правильних відповідей. Більшість питань для гри були написані колективом авторів з Харкова, спеціально підібрані як для досвідчених, так і не досвідчених гравців.

– Декілька запитань були мого авторства. Коли навіть після неправильної відповіді команда розуміє всю красу запитання, це найбільша втіха, – вважає голова федерації інтелектуально-спортивних ігор Сергій Штельмах. – Це була несподівана гра, команди, які зібрались лише вчора, показали непоганий результат. Велика вдячність партнерам, ми з задоволенням продовжимо проводити ігри надалі. Формат елітарного турніру, що проходить в ресторані, ідеально підходить тим, хто не завжди може брати участь у регулярних чемпіонатах міста,  і які не відносять себе до спортивного «Що Де? Коли?», але  хочуть 1-3 рази зібратися на рік у форматі такого  напівсвітського вечора.

Previous Next

Турніри із «Що? Де? Коли?» – не лише один із популярних видів корпоративного відпочинку, а й можливість для колективу «переключити» голову із робочої рутини, проявити ерудицію, розвинути логічне, асоціативне та абстрактне мислення, відкрити себе для колег і керівництва із нової сторони.

У літньому кубку взяла участь і команда журналістів редакції RIA.

– Для нас це була дебютна гра, і одна частина нашої команди була націлена на те, щоб зайняти хоча б передостаннє місце. Нашим найголовнішим досягненням стало те, що ведучий так жодного разу і не зміг прочитати, як називається наша команда - недарма ми три з гаком години сперечалися, вибираючи назву, - каже учасниця команди "Маленький Цифровий Ревербератор" Поліна Зозуля. – Питання виявилися настільки складними, що з кожного ми почерпнули нові знання, які, втім, випарувалися приблизно відразу після того, як ми встали з-за столу. Проте ми залишилися, напевно, найбільш задоволеною командою турніру, оскільки в нерівній боротьбі виграли призовий алкоголь, що не могло не залишити загального приємного враження від вечора.

Дякую організаторам за гру, моїй команді за гідний результат і нашим батькам за можливість отримати освіту.

Для наших читачів, які теж обожнюють гру, ми публікуємо запитання, яке найбільше сподобалося команді переможців, але, на жаль, вони його так і не “взяли”. Правильна відповідь буде опублікована 3 серпня о 20.00 на сайті 20minut.ua.

Максим Макарычев отмечает, что с конца 1960-х годов в канадских средствах массовой информации под влиянием слаженной игры в нападении советских хоккеистов ЭТО СЛОВО стали – в хоккейном контексте - писать без перевода. А когда речь шла о Борисе, Владимире и Валерии, ЭТО СЛОВО писали с большой буквы. Напишите ЭТО СЛОВО.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lain

    Правильна відповідь: Тройка.
  • Lain

    Легеньке запитання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up