На День захисту дітей дівчат запрошують поприсідати на набережній "Рошен"

На День захисту дітей дівчат запрошують поприсідати на  набережній "Рошен"

В черговий раз у Вінниці проводять «Чемпіонат із присідання серед дівчат». Традиційно вінничанок запрошують на набережну Рошен, де відбудеться спортивне свято. В цьому році це станеться на День захисту дітей 1 червня.

- Ти красива та впевнена в собі дівчина? Полюбляєш активний спосіб життя, займаєшся спортом або просто підтримуєш себе у формі? Тоді ми чекаємо на тебе, - запрошує  "Вінницька молодіжна рада"

такими словами вінничанок взяти участь в  «Чемпіонаті з присідання серед дівчат».

Захід відбудеться 1 червня о 15 годині на набережній «Рошен».

Відео дня

Зареєструватись на участь можна тут. Але реєстрація триватиме  до 29 травня. Якщо ви не встигнете до цього часу, переживати не варто. Зареєструватись також можна буде безпосередньо перед початком змагань.

Організатори запрошують й команди із 3 дівчат від навчального закладу незалежно від спортивної підготовки.

Довідки за телефонами:

  • 0987742730 (Віталій)
  • 0966855983 (Дмитро).

Організовують чемпіонат під патронатом відділу молоді та туризму Вінницької мерії  Вінницька Молодіжна Рада та підлітковий клуб "Універ".

Нагадаємо, що два роки підряд "Чемпіонат із присідання" вигравала Настя Білоус. А як дівчата присідали два роки тому, дивіться у відео:

Читайте також: Чемпіонка з присідання виконала вправу 310 разів, а рекордсмен світу зі стрітворкауту не потрапив до призової трійки

Чемпіонат Вінниці з присідань виграла бухгалтер Настя. Дівчина присіла 1635 разів

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Моня Плешивый

    І знову присідатимуть.... і знову міст перекриють... ))))

    Дарья reply Моня Плешивый

    А до чого тут міст, дівчата будуть присідати на набережній, а не на проїжджій частині.
  • Анонім

    так банально , а чому не вагони розвантажувати , чи землю перекидати ?))

    Анонім reply Анонім

    Вагони зараз розвантажують не в ручну
  • Anonymous

    )))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up