Міська рада нагородила полковника Юлія Мамчура. Відзнаку отримала його донька

Міська рада нагородила полковника Юлія Мамчура. Відзнаку отримала його донька
- Знаючи батька, його вчинок був передбачуваним, але разом з тим ми дуже тоді нервували, - каже донька легендарного полковника з військової частини в Бельбеку, Юлія Мамчура Дар’я. Її батько з прапором військової частини та Державним прапором України, співаючи національний гімн, пішли на озброєних російських військових, які захопили авіабазу.

Сьогодні, 11 квітня, дівчина, замість свого батька, отримала почесну відзнаку міського голови «За честь та мужність».  

На даний час Дар’я навчається у Вінницькому медичному університеті  і після навчання, разом з чоловіком та дитиною, планує залишитися у нашому місті.

- У мене був вибір між Києвом та Вінницею, але мені більш сподобався місцевий заклад, та й ми не звикли до великих міст, - каже дівчина, додаючи, що отримання нагороди – дуже приємна річ для її родини. Правда, коли саме дівчина зможе передати її батькові вона поки що не знає. Зате одразу після події – перетелефонувала батьку.

Відео дня
> - Я пишаюся татом. Він – справжній патріот і ніколи не зрадить країну. Хоча тоді й сердилася на нього, нервувалася, адже не було відомо, як все могло закінчитися, - розповідає Дар’я. - Зараз батьки у Миколаєві, де наразі вирішується питання про базування їхньої частини. Кожного дня тато тренується, літає, сьогодні після обіду також у нього плануються польоти. Він – професіонал своєї справи, живе нею та літаками. Хоча мені жодного разу не дозволив літати, каже, що це дуже небезпечно

Депутати міськради, коли дівчина йшла за квітами та відзнакою вітали її оплесками та стоячи.

Відзнака "За честь і мужність"  передбачає вручення премії в розмірі 5 тисяч гривень.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Anonymous

    не прикидывайся д*м, Какурина он тут приплел.
  • Anonymous

    Раніше, коли програвали війну, генералів й офіцерів розжалували до рядових, позбавляли нагород і відправляли в штрафбати, і тільки кров’ю змивши з себе ганьбу поразки, могли повернути собі звання, посади, нагороди.
  • Anonymous

    Прочитала відгуки..... одиниці по темі..... А В М ЕНЕ ПИТАННЯ - ЗА ЩО НАГОРОДИЛИ І ЧОМУ САМЕ МІСЬКА РАДА???? У нас немає відповідних військових структур?????
  • Anonymous

    Краще зразу перейменуйте Вінницю.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up