Крокуй у стилі весни! Завітай на Beauty Wееkend (Новини компаній)

Крокуй у стилі весни! Завітай на Beauty Wееkend (Новини компаній)

Сфера Beauty щороку розвивається шаленими темпами. Кожен сезон індустрія краси презентує новітні процедури, препарати, методики. Минули часи, коли до якісних Beauty послуг мали доступ лише клієнти класу VIP. Тепер кожна сучасна жінка має такий доступ, втім постає інша проблема - який салон обрати? Якому майстру довіритись? Де пропозиція відповідає критерію “ціна - якість”?

Ведуча та організатор івентів Ольга Сольвар та голова ГО "HARVED-розвиток особистості" Анна Станіславекно вирішили організувати захід, на якому б вінничанки могли знайти відповіді на усі запитання, що стосуються сфери Beauty. В свою чергу майстри індустрії краси - косметологи, візажисти, перукарі, манікюристи, бровісти, лашмейкери тощо мали можливість прорекламувати себе та свої ексклюзивні послуги широкому загалу потенційних клієнтів. 
 
Запрошуємо кращих  представників Beauty-індустрії нашого міста 28 та 29 квітня у режимі нон-стоп презентувувати трендові технології, процедури сфери краси та косметичні новинки в рамках фестивалю Beauty Weekend. Пройде захід у ТРЦ Мегамолл (1-й поверх, біля фонтану). 
Реєструйтесь переходячи за  посиланням: https://goo.gl/forms/EPOzCCkmVmoYz1jD3
 
Beauty Weekend – зовсім новий формат, це свято краси, де кожна жінка може ознайомитись з новітніми технологіями та процедурами у сфері Beauty, спробувати їх на собі. 
 
На відвідувачів чекають: показові майстер-класи, консультація фахівців, модні покази, шоу-програма, ексклюзивні пропозиції, розіграші подарунків. 
 
ВХІД на територію Beauty-містечка ВІЛЬНИЙ.
Фестиваль пройде за підтримки Обласної ради.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up