Даішники в АТО виписали штраф вінницьким медикам за номери "ПТН-ПНХ" на швидкій

Даішники в АТО виписали штраф вінницьким медикам за номери "ПТН-ПНХ" на швидкій
Працівники Державтоінспекції на Сході України зупинили швидку, яка вивозила поранених та склали протокол через номерний знак “ПТН-ПНХ”.

 Про це повідомив вінницький бієць Адрій Грачов на своїй сторінці у Facebook.

“Аваков!!! Ми поздоровляємо тебе з 8 березня!!! Може ти іне жінка, але СЦука рідкісна. Привіт вам від українськихвійськових лікарів.” , - написав Андрій.

На відео видно даний протокол на 170 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Дарья

    Цирк на дроті. Сміливий цей парінь Андрій. Восхіщаюсь ним.
  • Сергій Саханенко

    Подивіться на "героя ВОЛОНТЕРА"



    https://www.youtube.com/watch?v=aw-BbOWvb2I

    Анонім reply Сергій Саханенко

    бідні волонтери
  • Анонім

    шокує  просто(  як так? тримайтесь хлопці  ми з Вами, вата мімо, це Вінничанин,а не так як пишуть  в ютубі ватнік
  • Anonymous

    Шановний Андрій, Ви за 9 місяців перебування Вас на АТО зрозуміли що Україна тепер має надійних керманичів, які ведуть нас у Європу.

    Тепер, ви зрозуміли що працює не тільки керівництво армії, начальники штабів те керівники нашої армії, у нас працює ДПС, міліція, суди , та прокуратура. Наша влада створила великі можливості, щоб ви як солдат виконували свою роботу. ДАЇ надала вам можливість заплатити штраф зі свого рахунку, при цьому дивно що вас не попросили відмітити проплату штрафу у місцевій ДАЇ. Ви повині бути вдячні пану Авакову, по перше що вашу машину не забрали на штрафмайданчик, та Вас не затримали за непокору міліції. Коли Ви ,Андрій повернетесь у рідне місто, Вас тут чекають кращі преставники пана Авакова інспектор Луговий, та його керівник П Солоненко. Ще 2-3 таких ваших звернень до пана президента, пана Авакова і ВИ Андрій зрозумієте що у нас ще працює прокуратура СБУ, а також ваш спокій та спокій вашої родини у руках наших суддів.

    Андрію, хочу звернути вашу увагу що Кравченко стріляв собі у скроню двічі,  Валентина Семенюк не змогла справитись зі своїми переживаннями так як пан Чечетов. Сашко Білий за словами пана Авакова просто застрілився, не вмів поводитись зі зброєю.

    Я впевнений що наш президент та пан Аваков вас почули, і ваша вдячність допоможе Вам обережно використовувати зброю, користуватись лише справною технікою, та машинами швидкої допомоги, Ваші друзі допоможуть вам повернутись живим і здоровим.

    Анонім reply Anonymous

    Анонім reply Анонім

    життя по-новому

    Анонім reply Анонім

    але методи колишні  Януковича
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:11 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 17:24 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up