«Чому вони ходять?». Вінничани не розуміють, що роблять активісти на Соборній

«Чому вони ходять?». Вінничани не розуміють, що роблять активісти на Соборній
  • З 11 ранку, 15 березня, триває акція громадських активістів, які перекрили Соборну
  • Через це тролейбус та трамвай простоюють, що обурює вінничан
  • А сесію облради знову перенесли — на 17-у годину

Безкінечний потік людей хлине по Соборній. Оскільки трамваї та тролейбуси простоюють, то люди вимушені проходити центральну вулицю пішки.

— Що вони тут роблять? — питає жінка в іншої біля облради.

— Та мітингують. Мабуть чогось доб’ються, — відповідала їй інша.

Відео дня

Багато людей просто не розуміють навіщо тут люди та взагалі — що тут мітинг.

«Це що, через Київський міст перекрили рух? А навіщо тут люди ходять?» — такі питання неодноразово лунали від містян.

Один з пішоходів навіть почав сперечатися з активістами:

— Чого ви тут стоїте, добиваєтесь? Ви за кого тут стоїте? — питав чоловік.

— Треба за кого. Чоловіче, йди куди йшов, — відповідав йому чоловік у військовій формі

Суперечка могла й перерости в бійку. Але поліцейські тут як тут.

Нагадаємо, що причина акції, яку створили громадські активісти — неявка депутатів обласної ради на позачергову сесію. Люди вимагають, щоб депутати підтримали блокаду окупованих територій. Проте, досі в обласній раді не можуть зібрати достатню кількість людей для обговорення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Андрей Шаповал

    Журналіст назвав статтю "Чому вони ходять?" І продемонстрував одного чоловіка який єдиний за весь час перекриття дороги вибіг щось гукнув і до нього збіглись журналісти щоб сфотографувати. Питаня, чому  думку одного ви видаєте за всіх людей? Деякі люди зупинялись щоб запитати і їм пояснювали що трапилось і чому народ змушений вдатись до таких засобів. Більшість людей проходили з розумінням проблеми. А тим які дуже не вдоволені варто подякувати блоку бпп які не зявлялись на голосування, а їх лідер обманював щоб відтягнути голосування за засудження побиття ветеранів. Нажаль в черговий раз депутати показали себе не слугами народу а слугами свого шоколадного начальника. Я сам перекривав дорогу і серед людей яких я там бачив були люди що протестували проти яника і його кліки в 2013 році і ми далі будем протестувати доки наша країна не стане така як південня корея або японія де права людини на першому місці, а при владі не пузані які в першу чергу думають про свій набитий кендюхи.
  • Сергеев Сергей

    И кто там стоит, кто блокирует??..кучка пенсионеров с пакетами и малолетки в форме... а в обязанностях полиции нет случайно пункта про обеспечение нормальной жизнедеятельности города, людей, работы транспорта ?? нет ли пункта в админ или кримин. кодексе про перекрытие дорог, "перешкоджання" работе транспорта ?????

    Oleksandr Stoliarov reply Сергеев Сергей

    Коли потрібно, цих ходаків розганяли по свистку. А тут треба саме щоб було перекрито. Такий сценарій написаний і так потрібно головним "режисерам"
  • Прокоповна Проня

    Деньги зарабатывают. Это работа такая
  • E-mail

    "Треба за кого. Чоловіче, йди куди йшов" Тобто він сам незнає за що стоїть? Але напевно знає що стоїть за грощі? Цікаво, навіщо вимагати підтримати блокаду коли ще з ранку РНБО офіційно заборонило переміщення товарів з ОРДЛО? Але-ж гроші треба відпрацьовувати, так?

    Oleksandr Stoliarov reply E-mail

    Політична ху*лота піариться, це ж по тєлєку покажуть лохторату і в газєту напишуть і ще й на сайті, хайпу знаєш скільки отримають? уууууу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up