Активісти знову перекрили Соборну. Депутати в облраді не зібрались

Активісти знову перекрили Соборну. Депутати в облраді не зібрались

Позачергова сесія, на якій мають розібрати питання щодо підтримки блокади торгівлі з окупованими територіями, ще не почалася і навряд чи почнеться. Немає потрібної кількості депутатів. Активісти в протест знову перекрили дороги. 

 

У сесійному залі облради наразі "не густо". З 84 депутатів зареєстровано лише 28. Голова облради Анатолій Олійник хоче перенести сесію на п'ятницю. Активістів це не влаштовує і вони знову перекрили дорогу. Поки безстроково. Транспорт стоїть. 

Серед активістів чимало представників різних політичних партій. Але всі кажуть, що зібрались тут спонтанно. Таїса гайда у себе в Фейсбуці  закликає вінничан підходити під облраду і навіть зняла відео як ходить по пішохідці. 

Відео дня

Допоки активісти ходять по пішоходному переходу, сесію знову перенесли. Цього разу на 5 вечора. Кажуть, що до цих пір немає жодного депутата від БПП, і є тільки два депутати від партії Ляшка

В залі зареєстровано лише 28 депутатів

Нагадаємо, що в ніч з понеділка на вівторок у Вінниці почався мітинг під будівлею СБУ. Люди вимагали звільнення затриманих на Донеччині блокадників торгівлі вугіллям з окупованими територіями.

Вже сьогодні активісти перекрили на пів години дорогу на Соборній. І дали голові облради зібрати депутатів до 14 години, після чого рух транспорту знову відновили. Наразі знову перекрили дорогу. 

До речі, перекриття дороги дуже згубно впливає на рух у місті, так як нещодавно закрили на ремонт Київський міст і щоб розвантажити потік автомобілів Соборну відкрили для проїзду всім автомобілям. І без перекриття Соборної на центральних дорогах утворився колапс і триває донині. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Екатерина Столяр

    Наша Вінниця з понеділка нагадує Києв,мало того що міст перекрили та щей мітинг "незапланований" зробили!Тим хто на машинах пів біди,ще хоть якось добратись можна,а користувачам громадського транспорту як бути???Вчора весь транспорт стояв,люди пішки до дому йшли!Не розумію Ви кому гірше робите?Депутатам?Да їм байдуже що ви там робите,подумайте про поостих Вінничан ,не будьте егоїстами,якась мама хоче дитину з садочку забрати вчасно!
  • Сергій Маковецький

    Вінницька вата негодує!

    Бюро ПЗ reply Сергій Маковецький

    От поясніть мені будь ласка, чому в мене жінка з трьома дітьми (одному 9 років потрібно пломбу поставити, іншому 7 років зуба вирвати, і маленькій 2 рочки самого дома не залишиш) з площі перемого дві години добиралась в лікарню, дитинка стоячи марудилась і засипала, поки вже кондуктор не поросила когось місце поступитись. А потім пішки топала з соборної через міст до площі перемоги. Бо в цей час 20 «патріотів» Украйни перекрили рух. ?  Хай їдуть в АТО свою патріотичність показують.
  • Max

    Задовбали ці "активісти"! Ну от кому вони роблять гірше? Владі? Ср@ти вона на них хотіла. Своїми діями тільки дискредитують поняття мирних мітингів, страйків і т.п. Більше народ за вами не піде, навіть коли буде дійсно потрібно.
  • Black

    Ви, ті хто перекриває шлях транспорту егоїстичні, інфантильні і продажні створіння, від ваших дій гірше тільки звичайним людям, "спонтанно зібрались" ага, прямо бачу  як ви йшли в своїх справах і такі раптом "Чому б не перекрити дорогу!". До речі хотілось би поцікавитись звідки ви отримуєте дохід якщо маєте змогу  посеред робочого дня займатись мітингуванням. І якщо вже в вас купа вільного часу то влаштовуйте свої вистави на площах, а не посеред вулиці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up