Перший день ремонту Київського мосту: зріє транспортний колапс?

Перший день ремонту Київського мосту: зріє транспортний колапс?
  • Водії кажуть: тролейбуси не пускають на Київський міст - тільки маршрутки
  • Поїздка з Соборної у сторону Київської за часом збільшилась втричі
  • «Страшно подумати, що буде в понеділок» — коментують затори вінничани

Десята година ранку, 11 березня. На вокзалі один із пасажирів попереджає водія маршрутного таксі 23-а:

— Так Київський міст же закрили на ремонт,  ви так на Соборну не проїдете!

На що водій йому відповідає:

Відео дня

— Мене пропустять!

І дійсно, маршрутка без пригод проїжджає Київський міст, обидва боки якого зайняті патрулями поліції. А от тролейбус № 3, повз який проїжджає маршрутка, чогось на узбіччі на початку мосту: водій веде якісь перемовини з одним із патрульних.  

Нагадаємо, із сьогоднішнього дня, 11 березня, Київський міст закритий на ремонт. За ці кілька годин:

  • додаток Яндекс.Затори оцінив скупчення машин навколо Центрального мосту та вулиць, що пов’язують його із Київським, у 8 балів.

  • на вулиці Князів Коріатовичів утворився величезний затор.

  • поїздка з Соборної у сторону Київської за часом збільшилась втричі

Останнє повідомив кореспондент RIA Валерій Чудновський, який їхав через Центральний міст близько першої години дня.

— Їду у тролейбусі № 3: 20 метрів = 5 хвилин часу, на годиннику — 12.45. Водій каже: тролейбуси пускають у сторону Київської тільки по Нансена. Коріатовичів — теж у заторах. І це ще субота, коли машин менше, — каже він.

Його думку поділяють і наші читачі. Вінничан Сергій Григоренко під постом “Від сьогодні рух по Соборній відкрили. Вже зранку — затор у вісім балів (ФОТО)” у групі “Новини Вінниці  vn.20minut.ua”(Фейсбук) написав наступне:

“Просто замість клумб, фонтанів, живих квіткових скульптур, плитки тротуарної та всілякої іншої мішури за ці роки повинні були розвивати інфраструктуру міста. Цей міст вже напевне більше ста років такого розміру, а на скільки збільшився потік транспорту? Як казала Раневська, що толку штукатурити фасад, якщо каналізація згнила. А тепер маємо колапс в місті”.

Вчора, коли ми цікавилися у транспортної компанії з приводу можливих змін в роботі громадського транспорту, начальник служби безпеки руху Микола Франко сказав, що змін не буде:
 
— Увесь громадський транспорт рухатиметься по тому ж графіку, в якому він й був. Як по Соборній, так й по вулиці Чорновола через Київський міст. 
 
На ділі вийшло інакше.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ирина Дорош

    Я так бачу поки зремонтують Київський завалиться центральний міст, а з маршрутами взагалі жопонька, один вид транспорту з Тяжилова на Соборну №4 тролейбуса і той їде по київському мосту не їде а повзе.......в мерії напевно на луноходах на роботу добираються.............безпрєдєл!!!!!!!!!!!!!
  • Виктор Кондоловский

    Більшість людей на перехресті Магістранської і Соборної не дивляться на світофор і пруть куди бачуть. Через таких людей ситуація тільки усугубляється
  • Александр Балаганов

    Надо мерию и обладминистрацию пересадить на лисапеты и что бы они крутили педали,так с мозгами то же явно не дружат.
  • Vladimir Molotov

    сегодня в небе видел Моргунова на квадрокоптере. помигал мне бюджетом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up