10-річний хлопчик не знайшов дороги додому. Мало не заночував на зупинці

10-річний хлопчик не знайшов дороги додому. Мало не заночував на зупинці
  • Вінницькі активісти вночі 13 вересня знайшли на Старому місті хлопчика, який загубився по дорозі зі школи додому;
  • Близько 23:00 він сидів на зупинці біля педагогічного училища;
  • Виявилося, що 10-річного хлопчика вже давно шукали батьки.

Підійшла до дитини, щоб запитати, що він робить у таку пізню пору на зупинці один, майбутня вчителька, 18-річна Тетяна Борейко.

Діма, учень молодших класів 19-ї школи, відповів, що пропустив свою маршрутку, сів на іншу і опинився невідомо де. Також він на місці сказав, що на автобус його не пускав інший учень.

На місці подій були активісти з коаліції ГО “НІКА”, а також журналіст 20minut.ua. Якраз збиралися їхати на Стрижавський міст. Викликали поліцію.

Відео дня

За хлопчиком приїхали співробітники карного розшуку. Виявилося, що вже кілька годин хлопчика вже шукають батьки та поліція. Правоохоронці взяли пояснення у Тетяни і забрали хлопчика.

Вони доставили його до батьків. Про це повідомили у прес-службі обласної поліції. Цікаво, що поліцейським хлопчик сказав, що запізнився на автобус, бо не міг знайти свій светр.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • З.А.Глядач

    "Діма, учень початкового класу 19-ї школи"

    У 10 років?

    Nadia Nadia reply З.А.Глядач

    А что странного в этом ? 4й класс

    З.А.Глядач reply Nadia Nadia

    4 клас-це явно не початковий. І перших три класи він якось добирався...

    Lyudmila Verstyuk-Fents reply З.А.Глядач

    1-4 клас, це початкова школа

    З.А.Глядач reply Lyudmila Verstyuk-Fents

    Початкова школа і початковий клас-вони трохи відрізняються.

    Чи ви навіть студентів вважаєте "оніжедєтямі"?
  • Yulia Krivickaya

    Шикарный слог - "відібрали пояснення у Тетяни"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up