З вівторка, 2 березня, всі школярі Вінниччини будуть вчитися дистанційно

Потрібно
0 грн
Зібрано
1 грн
check Перевірено редакцією
З вівторка, 2 березня, всі школярі Вінниччини будуть вчитися дистанційно
  • Починаючи з завтрашнього дня учні 1-11 класів у Вінницькій області перейдуть на онлайн-навчання.
  • Таке рішення ухвалили сьогодні, 1 березня, на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій.

Через складну ситуацію з пандемією Вінниччина продовжує лідирувати за кількістю нових інфікованих COVID-19. Лише за останню добу в області 598 нових випадків, серед них і 50 дітей.

Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що від завтра в усіх школах області почнеться дистанційне навчання для учнів 1-11 класів.

А ще сьогодні у Вінниці до школи ходили учні початкової школи. Школярі ж, що вчаться у середніх та старших класах (5-11) з початку цього року були на змішаній формі навчання, а останні кілька тижнів — навчалися дистанційно.

Відео дня

Тим часом Вінницька область залишається в «помаранчевій зоні» адаптивного карантину. Але наш регіон та ще шість областей на порозі «червоної» карантинної зони. Про це днями заявив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

— Вінницька, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Луганська та Тернопільські області — ці області потенційно можуть найближчими днями бути переведені в «червоний» рівень, — сказав він.

«Вакцинація — це один із шляхів подолання пандемії. Не можна забувати про карантинні правила. Їх треба дотримуватись: носіння маски, гігієна рук, дистанція. До цього усім нам треба звикати, а не зневажати», — наголосив у своєму повідомленні Сергій Борзов.

Нагадаємо, що 19 лютого у Вінниці на карантин закрили три школи. А вже 22 лютого у Вінницькій області на дистанційне навчання перейшли 746 шкіл з регіону. 
 

Читайте також:

Вінниця на порозі «червоної» зони. Навантаження на лікарні збільшилось удвічі

Тарифи, пенсії та пільги. Що зміниться у березні для вінничан?

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
1 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (57)
  • Читач07

    У класах немає по 60-70%учнів,про що ми говоримо,діти хворіють масово
  • Олена Мудрик

    Оце грамотні діти будуть , ,,,  ого....

    Vik Vet reply Олена Мудрик

    ну вас учили ну и чо дебилов сколько не учи толку не будт
  • Natalia Murakchowska

    Дурдом, як 1 клас дистанційно можна навчити писати чи читати?

    Читач07 reply Natalia Murakchowska

    Можна,є друковані зошити,прописи, а з дитиною потрібно займатися щодня,хай краще буде здорова,наші знання зараз нікому не потрібні,закінчили інститути, а працюєм прибиральницями
  • Oksana Oksana

    В області теж діти ходять до школи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up