Вінницьких школярів розпускають на весняні канікули. Коли повернуться?

Вінницьких школярів розпускають на весняні канікули. Коли повернуться?
  • У Вінниці погіршилась епідемічна ситуація. З 3 березня всіх школярів відправили на дистанційне навчання. А весняні канікули розпочинаються з 9 березня.

Рішенням Департаменту освіти та корпусу директорів оголошуються весняні канікули з 9 по 15 березня. Таке повідомлення отримали батьки учнів школи №6.

Інформацію журналістці «20 хвилин» підтвердила начальник департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

— Рішенням педради кожний заклад вніс зміни. Весняні канікули переносяться з 22 березня на 9 березня. Вони будуть тривати по 15 березня включно, — розповідає посадовниця.

Відео дня

За словами Яценко, наразі триває збір інформації від шкіл.

— Всі керівники закладів освіти Вінницької міської територіальної громади підтримали таке рішення. Ми попередньо опитали всіх директорів шкіл та отримали підтримку рішення, — зазначає Оксана Яценко.

Якщо ситуація з коронавірусом не погіршиться, то попередньо учні 16 березня розпочнуть навчання.

Тим часом Вінницька та Закарпатська області, де за минулу добу зафіксували рекордну кількість нових випадків коронавірусу, знаходяться на межі входження в «червону» зону карантину. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ході години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 5 березня.

«Вакцинація — це один із шляхів подолання пандемії. Не можна забувати про карантинні правила. Їх треба дотримуватись: носіння маски, гігієна рук, дистанція. До цього усім нам треба звикати, а не зневажати», — наголосив у своєму повідомленні Сергій Борзов.

Нагадаємо, що 19 лютого у Вінниці на карантин закрили три школи. А вже 22 лютого у Вінницькій області на дистанційне навчання перейшли 746 шкіл з регіону. 

 

Читайте також:

В Україні почалася третя хвиля коронавірусу, можливий жорсткий локдаун — Шмигаль

На Вінниччині лікарні переповнені пацієнтами з Covid. Скільки коштує лікування?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Наталья Горошко

    Никогда. Эта музыка будет вечной.
  • Макс Кирилюк

    Опа нежданчик
  • Наталья Заяц

    А з 22 березня на 9 березня це як так.

    Ольга Бугрий reply Наталья Заяц

    Наталья Заяц діти мали йти на канікули з 22 березня, а підуть з 9.03 по 15.03
  • Алена Ратушняк

    До відома батьків☝️ в інших містах діти вчаться в звичному режимі. Над нашими дітьми саме у Вінниці проводять за нашої мовчазної згоди експеремент !!! Не на користь наших дітей точно!!! Приєднуйтесь до вайбер групи Вінниця за живу школу !!!

    Бойко Люда reply Алена Ратушняк

    Алена Ратушняк В Україні з 12 квітня 2020року

    Алена Ратушняк reply Алена Ратушняк

    Бойко Люда з вересня така ситуація?

    Бойко Люда reply Алена Ратушняк

    Алена Ратушняк якщо в Херсонській області 54 хворих,а Вінницькій під 900 є різниця?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up