Вінницька область на межі занесення в «червону» зону — Степанов

Вінницька область на межі занесення в «червону» зону — Степанов
  • Вінницька та Закарпатська області, де за минулу добу зафіксували рекордну кількість нових випадків коронавірусу, знаходяться на межі входження в «червону» зону карантину.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ході години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 5 березня.

Він нагадав, що зараз в «червоній» зоні знаходяться три області, а саме, Івано-Франківська, Чернівецька та Житомирська.

— На грані «червоної» зони знаходяться Закарпатська та Вінницька області, — додав Степанов.

Відео дня

При цьому міністр заявив, що зростання кількості нових випадків Covid-19 прогнозується до кінця епідсезону — орієнтовно до кінця квітня.

Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив про початок третьої хвилі коронавірусу та не виключив нового локдауну.

Червона, помаранчева, жовта, зелена зони карантину – як діють обмеження »  Слово і Діло

 

Читайте також:

В Україні почалася третя хвиля коронавірусу, можливий жорсткий локдаун — Шмигаль

На Вінниччині лікарні переповнені пацієнтами з Covid. Скільки коштує лікування?

Вінниччина очолила «ковідний рейтинг». Яка ситуація в Україні на 1 березня?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (105)
  • Олег Загурський

    Як хворіли люди раніше так і хворіють, ще не розумієте що відбувається повдівали намордники
  • Людмила Ярец

    Люди це уже не шутки у мене половина родичів перехворіли ,і це дуже страшна хвороба і ще дорогостоюща
  • Олексій Устяк

    Шановні Громадяни України , не дозволяйте зеленим шахраям відбирати у вас ВОЛЮ до спротиву під виглядом фальшивих карантинів , бо ми ще втратимо нашу українську землю ,яку вже літом намагатимуться розпродати через російські банки в необмеженій кількості російським олігархам , а ті вже встановлять на свої власності російську державність !!!
  • Інна Теплицька

    Ми ніколи не вийдемо з карантину.У людей ковід сказано сидіти дома,так ні воно одне з другим лазить де можна і не можна.Чому їх ніхто не штрафує.Вліпили б одному та другому по тисяч 17 тоді б знали і іншим була наука.Бо вже зла нехватає на цих придурків.Сука недумає тою дебільною башкою,що наражає на небезпеку інших

    Інна Теплицька reply Інна Теплицька

    Олександр Рибак то хтось же повинен це контролювати

    Serhii Bilous reply Інна Теплицька

    Інна Теплицька  Має))

    Олександр Рибак reply Інна Теплицька

    Інна Теплицька Інна а хто їх має штрафувати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up