На Чорновола утеплюють дитячий садочок. Роботи виконані на 80%

На Чорновола утеплюють дитячий садочок. Роботи виконані на 80%
  • Мова йде про заклад №47 під назвою «Струмочок». Завершити усі роботи планують цієї весни.

Про модернізацію садочку №47 на вулиці Чорновола розповів у фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

Він зазначає, що у закладі уже утеплили фасад, замінили дах, встановили нові енергозберігаючі вікна та прикрасили фасад муралом.

— Садочок відкрився на початку 1970-их років. Як й інші установи того часу, будувався він далеко не за принципами енергоефективності. А комплексне утеплення дозволить економити витрати на опалення. Окрім того, приміщення групи, яке прибудували до основного корпусу, почало відходити – тому важливо було вчасно провести реконструкцію, — йдеться у повідомленні. — Понад 80% робіт вже виконали. Ще потрібно утеплити фундамент, облаштувати ґанки з навісами, пандуси. Також на місці демонтованої старої котельні створять клумби та облаштують зелену зону. Завершити все мають навесні. 

Відео дня

Також Моргунов відзначає, що наразі кожен третій заклад освіти міста вже утеплений. Енергомодернізація шкіл та садочків у Вінниці триває з 2015 року.

 

Читайте також:

«Не лякайтесь — це Вінниця». У громадському транспорті «випав сніг»

«Є навіть бот, який робить фальшиві скріни». Вінничанку тричі хотіли ошукати шахраї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up