В зоодворику в Центральному парку тварин можна гладити та годувати прямо у вольєрі

В зоодворику в Центральному парку тварин можна гладити та годувати прямо у вольєрі
Побалакати з вороном Кєшею, погладити кроликів, погодувати кіз чи помилуватись на хвости павлінів. Вінничани відтепер йдуть в Центральний парк не лише покататись на атракціонах. Журналіст 20minut.ua побував 7 вересня у гостях у міні-зоопарку «Казковий зоодворик», що відкрився з 24 серпня та вже встиг стати улюбленим місцем для маленьких вінничан.

В одному вольєрі по-сусідськи мешкають  кози Емма, Єва і Мартін та дві карликові свинки. Полюбляють їсти фрукти, овочі, зерно, траву.  Поруч живуть вівці, кролики, морські свинки та качки.

Previous Next

У вольєрі з пташками гамір не стихає. Хвилясті папуги, трьохколірні цесарки, бонтанки. Хвости у  білих павлінів виростуть наступного року, але коли побачили кореспондента, - настовбурчили пір’я.

Відео дня

Previous Next

Поруч із павлінами мешкає ворон Кєша. За словами пані Наталі, він балакучий, розмовляє з її чоловіком і може сказати «Привіт». Але кореспонденту розговорити ворона не вдалося.  

Зоопарк повністю контактний. Під наглядом інструктора можна спокійно заходити у вольєр до тварин, гладити їх, годувати. Підлога у вольєрах спеціально забетонована іі розсипана тирса – для того, аби відвідувачі не забруднились. Стаканчик корму – 10 гривень – туди входить зерно та шматочки овочів – улюблені ласощі більшості мешканців звіринцю.

Найпопулярніший зоопарк саме серед дітей. За словами працівників звіринця, деякі батьки дітей по дві години не можуть забрати. Тут вони можуть навчитись взаємодіяти правильно з тваринами.

Previous Next

- Батьки мають показати приклад, як поводитись з твариною, як правильно погладити, що можна робити. Бо якщо мама буде «фукати», дитина буде повністю копіювати її поведінку, - каже хазяйка «Казкового зоодворика» Наталя Чорна.

Звіринець успадкував свою «казкову» назву. Раніше тут був дворик з казковими скульптурами-персонажами. Втім, вони тут є. В озері ловить рибку «Івасик Телесик», стоїть хатка на курячих ніжках, яку охороняє «Баба яга», а на вході «вартують» два ведмеді.

Працює "Казковий зоодворик" кожен день, вхідний квиток з людини – 10 гривень. Дітям до року – безкоштовний вхід.

Зоопарк вдосконалюватиметься і надалі. Незабаром привезуть голубів, та впорядкують селянську хатинку.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сергій

    Гуляв з коханою, це чудове місце ☺☺☺
  • Дарья

    Щоб сходити в цей зоопарк потрібно на квиток на двох - 20 грн. + 10 грн. корм для тварин, мені здається дороговато як для такого зоопарку, вже краще зводити дитину у зоопарк на Тарногродського, там набагато більше тварин і цікавіше.
  • Анонім

    тихий ужас - зоопарк !!!

    Бурко Лера reply Анонім

    Кому не нравится - проходим мимо! У Вас, наверное, детей нет, и Вы не представляете, как им нравится общаться с животными! Кроме того, такое общение очень полезно.

    Шевчук Ира reply Бурко Лера

    Нам з донечкою дуже подобається,крім того тут можна зайти у вольєр до тварин та погратися з ними. З задоволенням ходитимемо ще і ще. Дякуємо власникам за чудову атмосферу!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up