«Три Зет» всій Україні показали, як танцює Вінниця! З фестивалю в Умані привезли Гран-прі

«Три Зет» всій Україні показали, як танцює Вінниця! З фестивалю в Умані привезли Гран-прі
  • Коли вони виходять на сцену, всі вже знають: танці будуть найвищого рівня!
  • Одразу шість перших місць та Гран-прі, як найкраща танцювальна студія, привезли з всеукраїнського фестивалю Holi Dance Uman 2021 танцюристи вінницької студії «Три Зет».
  • Зізнаються: секрет їхніх постійних перемог – не лише у безмежній любові до танців та самовідданих тренуваннях, а – й у особливій дружній атмосфері, яка відрізняє цю студію від інших.

– Дуже приємно, що після виступів наших «тризетівців» кожен член журі конкурсу підійшов, аби відмітити не лише чудові та складні номери, а й найгучнішу підтримку. Таких овацій дійсно ні в кого не було! – ділиться «мама» студії сучасного танцю «Три зет», адміністратор Ольга Саркісова.

На конкурс деякі їхали одразу з випускного

Фестиваль HoliDay Fest в Умані проходить вже шостий рік. Цього року на танцювальний конкурс Holi Dance Uman 2021 з’їхалася рекордна кількість танцювальних колективів з усієї України. Учасники вражали самими різними танцювальними жанрами: від запального рок-н-ролу і чуттєвого контемпорарі до естрадних, етнічних номерів та стильного хіп-хопу.

– Щоб встигнути виступити в Умані, мчали з Вінниці щодуху. Для старшого сина саме у цей день прозвучав останній шкільний дзвінок у школі №3. Він відтанцював випускний вальс на шкільному подвір'ї та змінив чорну мантію з конфедераткою на різнокольоровий яскравий сценічний костюм. Адже пропустити виступ з рідною командою «ROCKSTARZ», де він капітан, Артем просто не міг. Так що одразу після святкової лінійки вирушили в дорогу і, слава Богу, встигли, –  розповідає мама 11-класника Артема Музики –  Ірина Корж. – 11 років у «Три зет» –  це більша частина життя сина. Десятки змагань та виступів, відро медалей, дипломи –  все це займає своє почесне місце на поличці досягнень. Я вдячна керівнику студії і таткові «рокстарівців» за неймовірну любов до танцю, яку Jozzz прищепив своїм вихованцям.

Відео дня

Поспішав Артем недаремно. Виступ команди «ROCKSTARZ» був таким вибуховим, що журі без роздумів віддали їй перше місце.

– Цей драйв та відчуття сцени – украй потрібні танцюристам, – радіє за своїх чемпіонів тренер-хореограф, засновник студії танцю «Три Зет» Іван Jozzz Дунаєвський.

Свого часу у Вінниці Jozzz прославився саме як найуспішніший танцюрист, був багаторазовим чемпіоном з хіп-хопу. А коли заснував свою власну студію «Три зет», як блискучий тренер і талановитий хореограф-постановник одразу вивів її у число найкращих не лише у Вінниці, а й в Україні – протягом усієї 15-річної історії студії вихованці «Три зет» завжди повертаються з найпрестижніших конкурсів та фестивалів України та Європи з перемогами.

У журі – титуловані судді і переможець «Танцюють всі»

Склад журі на фестивалі Holi Dance Uman 2021 за традицією був зірковий. Оцінювали виступи учасників одні з найкращих хореографів України: переможець «Танцюють Всі», артист шоу-балету Тетяни Денисової й асистент американського хореографа Токіо – Олександр Геращенко, засновниця Об’єднання сучасного танцю України, міжнародна суддя HIP HOP INTERNATIONAL Юлія Фляга та знаменитий хореограф, танцюрист і педагог Dance Center Myway, який був частиною всесвітньовідомої команди Light Balance, а нині постійно співпрацює з зірками шоу-бізнесу, від Монатіка і Jah Khalib до Markus Riva і Артема Пивоварова – Олесь Пасічник.

Перші місця вони також віддали двом молодшим командам «Три Зет» – «Team X» і «The Majesty», які запалили та вразили своїми виступами усіх.

 – Командний дух – важливіший за усе! Тому що коли немає команди всередині, не буде її і на сцені, – ділиться секретом перемог тренер-хореограф Шаміра Саркісова.

А оскільки «Три Зет» взяли ще й три «золота» та одне «срібло» у сольних, дуетних і тріо-номерах: друге місце завоював Андрій Стоноженко (тренер – Даніїл Білостенко), а перші місця вибороли у категорії «соло» Христина Грабова, дует Христини Лукіної та Емілії Журухіної (тренер – Шаміра Саркісова) і тріо найменших хіп-хоп танцюристок – Василіса Хлопітко, Єлизавета Грінберг, Аріна Майданевич (тренер – Інга Будко) – судді одноголосно віддали вінничанам Гран-прі фестивалю, як найкращій танцювальній студії.

Завоювавши всі можливі перемоги, «тризетівці» продовжили свято на фестивалі, взявши участь у масовому запуску фарб холі та долучившись до благодійності.

Адже окремою важливою складовою HoliDay Fest цьогоріч була соціальна акція «Діти — наше майбутнє», у рамках якої проходив збір коштів на закупівлю комплекту технічного обладнання для вихованців з розладом спектру аутизму «Уманського навчально-реабілітаційного центру Черкаської обласної ради».

Встигли побачити всю красу Умані

– Через затяжні карантинні обмеження, з березня 2020-го року у дітей майже не було можливості не те, що їздити на конкурси, а інколи – й тренуватися наживо у залі. Але, як справжня родина, ми з дітками і тренерами пережили цей непростий час максимально достойно, – розповідає Ольга Саркісова. – Тож коли наша студія від організатора Мар’яни Швець отримала запрошення взяти участь у фестивалі Holi Dance Uman 2021, ми одразу вирішили зробити поїздку дводенною, щоб ще був час побачити красу міста і нарешті набутися разом.

На наступний день після фестивалю дружна команда вінницьких танцюристів відвідали чимало екскурсій: побачили легендарний парк «Софіївка» та сучасний фентезі-парк «Нова Софіївка». А ще – влаштували найяскравіше феєричне привітання юному танцівникові Денису Неведимкіну, який саме у цей день святкував день народження.

– Дружба і взаємна підтримка у «Три зет» першочергові!  Всі діти щиро вболівають та підтримують один одного, а старші завжди вчать менших своїм прикладом, – каже тренер Шаміра Саркісова. – У час, коли діти настільки багато часу проводять за гаджетами, такі живі емоції й події просто необхідні. Тож у нашій студії ми багато уваги приділяємо як тренуванням, так і цікавим заходам, які здружують краще за все!

– Яскраво, весело і по-сімейному затишно! Це був незабутній вікенд і можливість перезавантаження після тривалого карантину, – ділиться враженнями з поїздки на фестиваль мама Дмитра Ливицького - Вікторія.

– Величезна вдячність тренеру Шамірі, завдяки якій діти ростуть цілеспрямованими, сміливими й відважними, вчаться не здаватися і йти до мети. Ця праця та зусилля дуже помітні й коштовні, – зазначає бабуся 8-річної Олівії Узелкової – Галина Мотрич.

– Це була справжня подорож – Гран-прі! «Три зет» сім'я – неперевершена і найкраща, – ділиться мама юної танцюристки Уляни Милої – Леся Коваленко. – Тренер Шаміра та весь колектив «Три Зет» – одні з найпрекрасніших людей на цій планеті, які дарують стільки позитиву і добра дітям та дорослим! Саме це вселяє віру, що нас чекає гарне майбутнє і все у нас буде хіп-хоп! Чекаємо з нетерпінням нових подорожей і незабутніх пригод!

Читайте також:

Вінницю чекає літо open air’ів! Щотижня концерти проходитимуть просто неба у музеї-садибі Пирогова

«Даруйте книги замість квітів!» Арсен Мірзоян їде у Вінницю, щоб вразити акустикою просто неба

«Вистави вчать вічному»: головний режисер театру ляльок Олександр Свіньїн про добре мистецтво

Вінницькі школярі презентували у «Квадраті» виставу про стосунки поколінь

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Евгений Посвятенко

    Молодці! Дійсно найкраща студія🔥
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up