Джамала у Вінниці заспівала нову пісню "Неандертальці" на вірші Ліни Костенко

Джамала у Вінниці заспівала нову пісню "Неандертальці" на вірші Ліни Костенко
Виступ співачки став яскравим завершенням насиченого святкування Дня Європи у Вінниці, що проходив 16 травня. Джамала заспівала для вінничан на чотирьох мовах та виконала зовсім нові пісні. Одна з них – «Неандертальці» - написана на вірші Ліни Костенко.

-  Я планувала, зіграти ці пісні, але були сумніви до останнього. Артист теж має право вибору. Я вирішила: якщо публіка буде не дуже теплою і гарячою, не буду ділитись новими піснями, - говорить Джамала після концерту, -  Сьогодні не так і жарко, переживала за людей, майже не було саундчеку, але все пройшло добре, публіка була на висоті.

Одна із нових пісень, яку почули вінничани -  «Неандертальці» написана на вірші Ліни Костенко. Джамала зізналась, що надсилала Ліні Василівні листа, в якому написала, що дуже хоче заспівати.

Відео дня

Previous Next

- Вона дуже зраділа, сказала, що їй дуже приємно. Це вперше в моєму житті я співаю не свої вірші, - зізнається Джамала, - Коли я прочитала цей вірш, я зрозуміла, о боже, це ж про нас: «Здається люди, все у них людське, але душа ще з дерева не злізла..» очевидно. Ми боремось з різними проблемами, але не завжди люди прагнуть до знань.  Ми кажемо що ми Європа, але ліниво до неї йдемо.

Співачка із задоволенням прийняла пропозицію виступити на Вінницькому Європейському святі. Так співпадає, що має на День Європи виступ в одному  із європейських  міст  Молдови, Іспанії, виступала в Лондоні, сьогодні у Вінниці, але в Києві ще жодного разу.

Previous Next

Для вінничан сьогодні Джамала  співала на чотирьох мовах: українській, англійській, російській та кримськотатарській.

- Мені подобається Вінниця, я відчуваю, що тут якісь молоді, мої люди, яких я хочу бачити на своїх концертах, - сказала Джамала про вінницьку публіку і натякнула, що восени, коли допише четвертий альбом та поїде в тур по Україні, дуже хоче виступити у Вінниці з сольним концертом. 

Читайте також: 

День Європи у Вінниці. Твіттер-репортаж

Вінничани на День Європи робили селфі з Гройсманом та вчились сортувати сміття

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Не люблю Джамалу, але нова пісня Неандертальці непогана. Могли б когось кращого запросити. Але як кажуть у кожного різні смаки, можливо комусь подобається як вона співає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up