Жахлива трагедія у Гнівані: розповіли моторошні деталі, як син вбивав матір

Жахлива трагедія у Гнівані: розповіли моторошні деталі, як син вбивав матір

Гнівань сколихнула жахлива трагедія. П’яний син забив до смерті свою стареньку та хвору матір. У прокуратурі розповіли подробиці.

У місті Гнівань, що на Вінниччині, в ніч з 13 на 14 травня 2019 року син після вживання алкоголю та чергової сварки побив свою матір. За інформацією прес-служби прокуратури Вінницької області, чоловік здавив руками шию та груди, в результаті чого потерпіла померла на місці від механічної асфіксії.

— Встановлено, що 49-річний син, вживаючи алкогольні напої, постійно вчиняв побутові конфлікти зі своєю матір’ю, з якою він разом проживав. Остання була важко хвора, мала похилий вік, самостійно не ходила, не могла за собою доглядати. Це дратувало сина, він неодноразово бив матір, — розказують у відомстві.

Жмеринською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства.

Відео дня

Синові оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК України тобто вбивство, умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Тиврівський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на застосування застави. На даний час досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Банделюк

    Куди світ котиться. Страшно.
  • Viktoria Postova

    Что то часто стали такие случаи случаться(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:19 Вчора сталося шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up