Вінничанці за 4 чотири тисячі наворожили «Дольче Віту»

Вінничанці за 4 чотири тисячі наворожили «Дольче Віту»
Дві «гадалки» розвели чергову жертву біля одного вінницького магазину. Чи то таке нещасне життя було у 28-річної вінничанки, чи то так вміють замилювати очі шахрайки? Але дівчина віддала всі гроші та золото.

У вінницьку поліцію звернулась 28-річна вінничанка. Вона розказала, як стала жертвою двох «гадалок».

Вчора, 14 грудня, до дівчини біля магазину підійшли дві жінки. Вони перепинили її та сказали, що на вінничанку хтось навів порчу та їй пороблено.

Вони запропонували зняти порчу. Дівчина погодилась. Але ритуал зняття вимагав процедури очистки всіх коштовностей та грошей.

Відео дня

- Дівчина передала ворожкам всі свої прикраси та чотири тисячі гривень, - розказують у відділі комунікацій Головного Управління Національної Поліції у Вінницькій області.

Слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження. Зараз «гадалок» розшукують. Їм загрожує за шахрайство згідно з статтею 190 Кримінального Кодексу обмеження волі до 3-ох років.

Поліцейські же вкотре радять людям бути пильними та уважними.

- Не довіряйте незнайомцям, які під різними приводами намагаються виманити  у вас гроші або коштовності, - кажуть правоохоронці.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Я взагалі таких людей оминаю десятою дорогою, дійсно як вона не зрозуміла відразу, що її задурюють голову, чи то вони так гіпнотизують своїм поглядом, чи чорт його знає. Шкода дівчину.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up