Вбивство в Академічному: підозрюваного судитимуть в закритому режимі

Вбивство в Академічному: підозрюваного судитимуть в закритому режимі

Вінницький міський суд повідомив, що Анатолія Мальця, якого підозрюють у вбивстві 4 людей, судитимуть в закритому режимі. Також будуть залучені присяжні. 

У повідомленні також зазначають, що так попросив підсудний.

— В судовому засіданні обвинувачений заявив клопотання про розгляд кримінального провадження стосовно нього судом присяжних. В свою чергу, його захисник подав клопотання про розгляд даної справи в закритому судовому засіданні, пояснивши це тим, що в судовому засіданні можуть бути розголошенні відомості про особисте та сімейне життя обвинуваченого чи обставини, які принижують його гідність, — йдеться у повідомленні прес-служби Вінницького міського суду.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в одній із квартир у мікрорайоні Академічний знайшли мертвими двох жінок, а також 7-річного хлопчика Дениса. Ще одна дитина, дівчинка Світлана, якій було три роки, від травми голови пізніше померла в лікарні. Медиків викликав батько вбитих, він же син однієї з загиблих жінок.

Відео дня

Згодом за підозрою у вбивстві був затриманий голова сімейства Анатолій Малєц.

Читайте також:

Довідка.

  • Суд (журі) присяжних – різновид розгляду в суді, при якому рішення по суті справи приймають непрофесійні судді.

Відповідно до законодавства суд присяжних в Україні реалізується тільки при місцевому загальному суді першої інстанції і лише за звинуваченнями, за які передбачено довічне позбавлення волі.

Присяжний має право: дослідити всю інформацію і докази у справі; письмово фіксувати хід судового засідання; з дозволу головуючого ставити запитання допитуваним особам; просити головуючого в суді роз'яснити норми закону, спеціальні терміни, ознаки злочину і т.д.

Разом з тим, присяжному заборонено поза судовим засіданням збирати відомості про справу і розголошувати отриману інформацію.

На завершальному засіданні по справі проводиться нарада двох суддів і трьох присяжних, на якому послідовно обговорюються і голосуються ключові питання: чи мало місце діяння, у вчиненні якого обвинувачується підсудний; чи містить воно склад кримінального злочину і якою статтею КК воно передбачене; чи є обставини, що обтяжують або пом'якшують покарання тощо.

Всі питання вирішуються простою більшістю голосів, причому головуючий голосує останнім і ніхто із складу суду не має права утриматися від голосування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Сергей

    Раньше на Мамбе козы в постель не ложились если чувак зарабатывал меньше 50000 грн.

    Сейчас цены поднялись,.Козы уже хотят 4К бакса!!!!!



    -------

    Одинокая коза раздвигает хорошо ноги в постели и  ищет себе чувака, зарабатывающего не менее 4К баксов в месяц....
  • Сергей

    Нет  любви, нет работы !

    Львовский  хозяин айти фирмы  потрахивал свою сотрудницу.,Она залетела, хозяин ей купил поршкаен. Вообщем айти и секс это всегда вместе.

    На мамбе кстати если ты не айтишник.,то винницкие козы  не  мокрые в своих трусиках...

    https://ebanoe.it/2019/06/08/epam-boss-marriage/

  • Сергей

    Интересно услышать  новое в этом деле от адвоката "Шампиньона"  а не от журналистки "Пупсика".
  • Сергей

    Бандиты  головорезы очень хитрые .Пока еще не доказано что айтишник убийца. Но !!!! После убийства  в квартире  ведь были деньги.Кто их взял? Далее айтигник мог одолжить деньги до убийства. Но бандиты очень !!!!!! хитрые  и зная плохие отношения с женой. Могли договорится с бывшей чтобы она  попросила  ремонт стула.!!!!!! И это 31 числа) и бандиты сказали  будет делать ремонтстула  так напомни ему все хорошее. Ибывшая  жена стала во время ремонта пилить айтишника. Бандитам это инадо . Может он денегбыл должен.Или после убийства  моглипропасть  деньги. Да и квартира  на время нахождения его под стражей будет у государства. А кто вэтом заинтересован ? Угадайте с трех раз.

    Эти  бандиты  это не тупой менткачек самбист. Тут работают очень хитрые.

    Да ив комментах пишут, вообщем  БАНДИТАМ ТЮРЬМЫ (С)

    Максим М-сим reply Сергей

    Жора,  когда ты, уже вылечишся??? Стесняюсь спросить, или твоя болезнь, не изличима??? 🐍🐍🐍

    Сергей reply Максим М-сим

    Четкий  Макс, ты  шо на приколе ?)))

    Вообще всегда преступники возвращаются  нато место где было совершено преступление. И ты там сразу появился. Далее  ты один из всех  кто выставляет фото Басаян.

    Есть подозрение что ты замешан в этом  убийстве. И хочешь свалить все наайтишника. Никто  не винит айтишника как  ты. Значит утебя есть причина так обвинять.

    Я скоро заплачу адвокатам и сделаю  независимое  раследование. И  адвокаты осудят твою роль в этом деле.

    Спрашиваешь когда велечусь ? Ответ ...- Когда бандиты и убийцы будут в тюрьмах!

    Максим М-сим reply Сергей

    Жора, спасибо что признал свою болезнь, а это уже много очем говорит. Я зацікавлений, як і всі нормальні люди, у чесному і справедливому розслідувані, не більше, і не менше. 🐍🐍🐍.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступник мера Гнівані знову попався на розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up