Вбивство в Академічному: поняті по справі розказали моторошні подробиці (ВІДЕО 16+)

Вбивство в Академічному: поняті по справі розказали моторошні подробиці (ВІДЕО 16+)

Вся кухня у крові. На полу велика калюжа крові. На дивані лежить труп жінки, її голова — то справжнє «месиво». На другому поверсі картина ще моторошніша – там були ще два трупа. Маленьку дівчинку з розтрощеною головою забрала швидка допомога.

Про це розказує Сергій, сусід по будинку, де сталося жахливе вбивство двох жінок і двох дітей за кілька годин до Нового року. Чоловік взяв участь у програмі «Стосується кожного», яка вийшла вчора, 25 січня 2019 року, на телеканалі «Інтер».

У той вечір Сергія дружина відправила у магазин за продуктами на новорічний стіл. У під’їзді його зупинили поліцейські та попросили бути понятим у справі.

—  Коли я піднімався до квартири, де сталася трагедія, на сходинках стояв Анатолій Малєц та нервував. Чоловік питав, де моя дитина та що з нею. Потім ми зайшли у саму квартиру. Там була жахлива картина. Одразу кинулася у очі велика калюжа крові у кухні. Все було у крові. На стінах, холодильнику та меблях була кров. Потім ми зайшли у кімнату. Там був диван з тілом, голова була накрита подушкою, пропитаною кров’ю. Коли підняли подушку, я побачив жінку з розтрощеною головою. Мені стало зле та я попросив нашатир. На другому поверсі було ще гірше, — розказує Сергій у студії.

Відео дня

За його словами, на полу були кров’яні сліди.

—  Вбивство могло розпочатися на кухні, оскільки очевидець розказав про сліди крові саме там. Тіло жінки було на дивані у кімнаті, це означає, що вона або тікала, або вбивця перемістив тіло туди сам. Можливо на другому поверсі ховалися діти та інша жінка. Але ми цього не знаємо, ми можемо лише здогадуватися. Ми не знаємо, де була ще жива менша донька, —  зазначає юрист Анна Маляр.

Юрист висуває версію, що підозрюваний міг прийти у квартиру, будучи під дією якоїсь речовини, можливо наркотичної.

Вінницький активіст Андрій Гайдай був біля будинку та побачив Анатолія Малєца.

—  Перша моя думка була, що це вбитий горем батько. Анатолій казав, подзвоніть у лікарню та дізнайтеся, як моя донька. Мені на той момент було його шкода. Я навіть не міг уявити, що саме його будуть підозрювати у цьому вбивстві, — розказує сусід Андрій Гайдай.

У сюжеті також висували свої версії знайома загиблої матері, експерти та адвокат підозрюваного Анатолія Малєца. До речі, 23 січня 2019 року, слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області відправив підозрюваного на проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи. 

Дивіться всю програму «Стосується кожного», де ви дізнаєтесь ще багато деталей жахливої трагедії:

Нагадаємо, найменшу дівчинку ще живою застали медики швидкої й поліція. Трирічна Світланка померла в реанімації. У неї так само, як у 8-річного братика Дениса, 30-річної мами Надії і 65-річної бабусі Валентини, була розбита голова. Правоохоронці сказали: сім’ю забив молотком, за ключовою версією слідства, 31-річний глава сімейства.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Женя Иванов

    и тут этот "активист" вылез....
  • Александр Мушинский

    Штото здесь не так!!!
  • Pantera Petrovna

    Думаю, що якщо гарненько подопитувати сусідів, то чули вони все, що відбувалось у квартирі в той роковий день, бо в коментах до попередніх публікацій повно відомостей, які не можуть бути відомі людям, які нічого не чули. Раджу прокурору уважно почитати коментарі !
  • Pantera Petrovna

    Шановні,почииайие уважно рішення суду! Мотив цілком вимальовується з їх сімейних відносин!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up