Трагічне вбивство в Академічному: підозрюваному батьку дали 60 діб арешту (ОНОВЛЕНО)

Трагічне вбивство в Академічному: підозрюваному батьку дали 60 діб арешту (ОНОВЛЕНО)
  • Суддя Вінницького міського суду Юрій Ковбаса обирав міру запобіжного заходу для чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї матері, колишньої дружини та двох дітей.

Нагадаємо, в одній із квартир в мікрорайоні Академічний ввечері 31 грудня знайшли мертвими двох жінок, 63-річну та 30-річну, а також 7-річного хлопчика. Ще одна дитина, дівчинка, якій було три роки, від травми голови померла в лікарні.

Медиків викликав син однієї з загиблих, він же колишній чоловік другої вбитої та батько двох діток. Спочатку поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Зараз слідчі кажуть, що мають його зізнання, що скоїв це він та розповів де сховав знаряддя вбивства — молоток.

Анатолій Малєц

Жахлива трагедія, яка сталася перед Новим роком, шокувала все місто. Почали підніматися різні факти про життя сім’ї. Кажуть, що чоловік уже рік, як розлучився та не жив із загиблими у двоповерховій квартирі. Також кажуть, що він мав уже іншу сім’ю. Але чому таке вчинив та не пожалів дітей — невідомо.

Суддя Юрій Ковбаса обрав міру запобіжного заходу затриманому — 60 діб арешту без права застави.

Як проходило засідання можете подивитися у відео:

«Прошу Вас… Не знімайте мене й нічого не питайте. Я не розумію що коїться…», — реагував на камери в залі суду підозрюваний.

Прийшов адвокат. Підійшов до свого підзахисного й порадив бути врівноваженим.

Адвокат підозрюваного

Пізніше підозрюваному стало погано, але лікарів ще не викликали.

Підсудний Анатолій Малєц казав:

— Я постараюсь витримати. Давайте далі.

Прокурор каже, що Анатолій Миколайович хотів зімітувати розбійний напад після вбивства.

Прокурор та слідча

Та додає, що в смітнику знайшли молоток та записку від Анатолія, у якій він зізнався у вбивстві.

Уже за кілька хвилин «швидка» знадобилася. Анатолію Малєцу стало погано. Він тяжко дихав і казав, що не відчуває рук.

Суддя Юрій Ковбаса оголосив 10 хвилин перерви. Чекали лікарів. Усі журналісти вийшли. Малєц почав плакати…

Із зали засідань вийшов адвокат, сказав тільки, що чоловік у дуже поганому стані та вони чекають медиків.

Приїхала «швидка». Лікарі зайшли. Пізніше зайшли й журналісти. Лікар сказав судді, що вважає, засідання можна продовжувати.

Також звернувся до підозрюваного:

— Толік. Візьми себе в руки. І досидь до кінця цих 50 хвилин…

Адвокати звернулися до судді:

— Наш підзахисний потребує психіатричного обстеження. Й оскільки будуть розголошуватись таємниці слідства, ми просимо проводити засідання в закритому режимі.

Прокурор заперечив.

— Справа набула резонансу. Усі ЗМІ написали про це. І журналісти мають право висвітлювати цей судовий процес, — сказав він.

Ще за кілька хвилин суддя Ковбаса попросив усіх вийти й залишити залу. Сам пішов у нарадчу кімнату.

За 10 хвилин пустили всіх назад. Усі чекають на суддю.

Адвокати кажуть Анатолію Малєцу:

— Мовчи й нічого не говори!

Суддя виніс рішення. Затриманому обрали запобіжний захід — 60 діб арешту.

Репортаж з суду, який ми залили на сайт раніше, через збій видалився з сайту. Тому ми перезалили цю новину.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Сергей

    Это он убийца, тварь, как таких Земля носит? Не пожалеть маленьких детей, родную мать и жену, его надо казнить самым жестоким образом!!!
  • Михаил Куликов

    За яйца и на солб на самом видном месте!
  • Зорина Рыжова

    Суди пусть розбератся
  • Зорина Рыжова

    Может и любовница за квартиру а он соучасник или кого-то наняла. Пусть розбератся хорошо.Але он сознался и показал молоток в крови у мусорке в трусы спрятал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up