«Моя Надя, донечка»: вінничани прощалися із вбитими в Академічному

«Моя Надя, донечка»: вінничани прощалися із вбитими в Академічному
  • Сьогодні, 3 січня, відбулося прощання з убитими.
  • Тіла забрали від під’їзду, у квартирі якого росли діти до переїзду родини в мікрорайон Академічний.
  • У трунах були тіла матері нині підозрюваного Анатолія Валентини Малєц, його колишньої дружини Надії. А також дітей: хлопчика семи років Дениса та трирічної Світлани.

31 грудня в одній із квартир у мікрорайоні Академічнjve знайшли мертвими двох жінок, а також 7-річного хлопчика Дениса. Ще одна дитина, дівчинка Світлана, якій було три роки, від травми голови пізніше померла в лікарні.

Медиків викликав батько вбитих, він же син однієї з загиблих жінок.

Спочатку поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Тепер же чоловік є підозрюваним у справі про умисне вбивство. Слідство заявляє, що має переконливі докази його провини. Зокрема, зізнання, що скоїв це він та розповів де сховав знаряддя вбивства — молоток.

Відео дня

У середу, 2 січня 2019-го, у Вінницькому міському суді чоловіку обрали запобіжний захід на час розслідування — 60 діб арешту без права застави. Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Сьогодні, 3 січня, відбулося прощання з убитими: матір'ю підозрюваного Валентини Малєц, його колишньої дружини Надії, хлопчика семи років Дениса та трирічної Світланки.

Тіла забрали від під’їзду, у квартирі якого росли діти до переїзду родини в мікрорайон Академічний. Їх відвезли в село Білий Рукав, де потім поховають.

Приблизно о 15:00 біля багатоповерхівки почали збиратися люди, які прийшли попрощатися з убитими. Коли відкрити чотири труни, які привезла міська ритуальна служба, навіть чоловіки не могли стримати сліз. Здебільшого на прощанні були люди старшого віку. Хрестів було тільки два, на яких написані імена дітей.

Коли автомобіль міської ритуальної служби поїхав, сусіди по під’їзду почали розповідати про родину загиблих.

Про Анатолія, який тепер є підозрюваним у справі, казали, що чоловік гарний. Навіть п’яним його ніколи не бачили, не бачили, щоб нецензурно висловлювався. Коли ріс тут, то не водився із поганою компанією.

— Діти його тут росли, у пісочниці гралися, — говорять люди. — Родина була спокійною. Його мати дуже любила невістку. Казала до неї: «Моя Надя, донечка».

У день вбивства, о 12-й годині Надія ще телефонувала до сусідки, просила сказати дані з лічильників.

— Була така рада, така весела, — розповідають люди.

Сусіди також говорили, що батько підозрюваного помер чотири роки тому. З того часу чоловік дещо змінився характером.

— Я через стінку чув, як він інколи кричав не своїм голосом, — зауважив один із сусідів. — У мене аж руки й ноги трусилися, коли я це чув…

— Може як у нього з’явилася нова сім’я, то пішли скандали, — додають сусіди.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (155)
  • Сергей Винницкий

    ЗАБРАТЬ СТОЛЬКО ЖИЗНЕЙ!ТОГО КТО ЭТО СДЕЛАЛ НУЖНО ОЧЕНЬ НАКАЗАТЬ И ЗАСТАВИТЬ МУЧАТЬСЯ ВСЮ ОСТАВШУЮСЯ ЖИЗНЬ.Я УВЕРЕН НЕ ДАЙ БОГ У ЛЮБОГО ДРУГОГО ЧЕЛОВЕКА ЭТО СЛУЧИЛОСЬ БЫ ОН ГОТОВ БЫЛ РАЗОРВАТЬ ПО ЧАСТЯМ УБИЙЦУ.НО ТЕПЕРЬ ОСТАЕТСЯ НАЙТИ ИМЕННО ТОГО КТО НАТВОРИЛ ЭТОТ УЖАС.очень жаль убитых царство им небесное.
  • Задунайский Торонтуй

    Страшная беда, горе. Не приведи Господь.

    И смакование РИА (по другому не назвать) этого события просто омерзительно. Уберите фото. За такое в Канаде вас бы разорили в суде.

    Oleksandr Stoliarov reply Задунайский Торонтуй

    Те що ти відомий балабол - багато разів підтверджувалося.
    https://o.canada.com/news/national/blatchford-canada-as-good-as-tender-and-as-ferocious-as-the-best-of-her-soldiers-after-death-of-cpl-nathan-cirillo
    20хв не порушили жодного закону. Якщо порушили - лінк чи цитату в студію. Ти ж не балабол? ;)

    Жора reply Задунайский Торонтуй

    Там в Канаде если судят то по закону, а тут по причине кто дал деньги.Сейчас стоит вопрос  найти реального убийцу, ведь взяли козла отпущения. У человека убили семью, он просто в шоке, а менты и прокуратура этим пользуются. Тем более убийца мог выйти и через верхние этажи по крыше через другой подьезд, и нет видео, а может и жил в этом подьезде снимал квартиру.Все сделано чтобы отправить подозреваемого в спец тюрьму, а квартиру  по закону возьмет государство.Все продумано... Это также как при Яныке посадили в тюрьму отца и сына вроде как  за убийство судьи. Но после Яныка их освободили..... Любого чела можно закрыть в тюрьме,было бы желание.....
  • Жора

    Вообще следователи получают зарплату, а мы все платим налоги в бюджет для того чтобы государство выплачивало  им зарплату.
    Итак... Набираем в поиске Гугла слова Шизофреник убил молотком. Да как ни странно но молоток это оружие шизофреника ,и Чикотола и др использовали молотки.Но они маньяки убийцы были все очень хитрые , шизофреник  он мыслит и думает как шахматист . И поймать таких убийц трудно. В этом случае на допросе скорей всего спросили -Где молоток ,а подозреваемый от испуга и страха мог ответить на мусорке. Хотя я уже говорил ,где доказательства что выбросил именно он.Да и подозреваемый уже не жил с этой семьёй,смысл ему ремонтировать стул. Ремонт стула это имитация показать что был ремонт,хотя в Одесской юр академии такому примеру не обучают студентов ,которые потом работают следоваетелями и ищут убийц..
  • Viktoriia Bondar

    Одна я думаю, що якби сусіди не мовчали, а пішли до квартири на крики!!! Не було стільки смертей!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up