Справа вбивства в Академічному: Малєцу призначено психіатричну експертизу

Справа вбивства  в Академічному: Малєцу призначено психіатричну експертизу
  • Повідомили нові факти щодо масового вбивства, яке сколихнуло всю Україну напередодні Нового Року.
  • Вчора, 23 січня 2019 року, слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області відправив підозрюваного на проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи.
  • Що стало причиною жорсткого вбивства родини прямо на Новий рік, читайте далі.

За кілька годин до Нового року дізналися про жахливе вбивство двох жінок і двох дітей. Найменшу дівчинку ще живою застали медики швидкої й поліція. Трирічна Світланка померла в реанімації. У неї так само, як у 8-річного братика Дениса, 30-річної мами Надії і 65-річної бабусі Валентини, була розбита голова. Правоохоронці сказали: сім’ю забив молотком, за ключовою версією слідства, 31-річний глава сімейства.

Що стало причиною жорсткого вбивства родини прямо на Новий рік, дивіться у сюжеті:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Повідомили нові факти у слідстві щодо кривавого вбивства

Вчора, 23 січня 2019 року, у судовому засіданні слідчий подав клопотання, мотивував тим, що 30-річний чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину. Тому для повного, всебічного та неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, виникла необхідність у встановленні психічного стану підозрюваного на момент вчинення злочину. Прокурор клопотання підтримав. Про це повідомляє прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області

— Сторона захисту та підозрюваний не заперечували у задоволенні клопотання. Суд ухвалив призначити у даному кримінальному провадженні проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи, — зазначають у відомстві.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадуємо, що 2 січня 2019 року слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області задовольнив клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно 30-річного вінничанина, який підозрюється у вчиненні умисного убивства чотирьох людей, а саме його матері, дружини та двох малолітніх  дітей (п.1,2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Елена Кучерук

    Розстріляти падлу
  • Николай Прудиус

    Цікаво, а чому в правохоронців немає відео де вбивця викидає знаряддя вбивства ( молоток) в сміттєвий бак. Тоді все стало би ясно!
  • Tatiana Tatiana

    Т1льки виродки так можуть вчиняти, немае йому виправдання! Нехай мучиться так, як його родина!

    Tatiana Tatiana reply Tatiana Tatiana

    Инга Павленко Может наняла убийц, его любовница, а может он был под каким то наркотиком? Так как здравый человек, такого не может сделать, убить своих детей!

    Inga Pavlenko reply Tatiana Tatiana

    Не верю! Отец не может убить своего ребенка...

    Sergey Verolomov reply Tatiana Tatiana

    он не признан виновным, умник хренов

    З.А.Глядач reply Sergey Verolomov

    А бабам аби 3,14.данути.

    Евгения Александрова reply Tatiana Tatiana

    Tatiana Tatiana  виродок слабо сказано, гореть ему в аду((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up