У Жмеринці в лікарні школярі вкрали трубу, по якій постачався кисень пацієнтам

У Жмеринці в лікарні школярі вкрали трубу, по якій постачався кисень пацієнтам
  • У вівторок, 8 червня з будівлі  міської лікарні викрали мідну трубу, по якій до апаратів ШВЛ надходив кисень хворим у палати.
  • Поліція з'ясувала, що підлітки трубу продали місцевому жителю. 

За словами начальника Жмеринського районного відділу поліції Віталія Присяжнюка, злодіїв встановили за допомогою системи відеонагляду «Безпечне місто».

Ними виявились місцеві жителі віком 13 та 16 років.

— Підлітків поліцейські опитали в присутності їх батьків. Отримані від продажу труби кошти підлітки витратили на власні потреби, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області

Відео дня


Під час вчинення злочинну труба не була під тиском кисню, тож ні неповнолітні зловмисники, ні пацієнти лікарні не постраждали. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), за що передбачено покарання — до п’яти років позбавлення волі.

— Враховуючи те, що за такого роду злочин кримінальна відповідальність настає з 14 років, до меншого правопорушника будуть вжиті заходи виховного впливу. З відповідним клопотанням слідчий звертатиметься до суду, — додають у поліції.

Читайте також:

На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19        

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

Смертельна аварія на Лебединського: водій на Citroen врізався у маршрутку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач88

    Ох...ели молодые...
  • Ols Kat

    Граждане, носите маски. Вон пацан в шортах на фото маску не надел и теперь страдает
  • Юрий Бочков

    ДНО
  • Ols Kat

    У Жмеринці в лікарні школярі вкрали трубу, по якій НЕ постачався кисень пацієнтам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up