Тюрми не буде. Прозваного тяжилівським маніяком збоченця визнали неосудним

Тюрми не буде. Прозваного тяжилівським маніяком збоченця визнали неосудним
  • Історія дорослого чоловіка, який чіплявся до маленьких дівчат, не завершиться вироком про тюрму.
  • Експертиза сказала, що об’єкт їхнього дослідження недієздатний.
  • Якщо людину з психічними розладами не посадять до в’язниці, то як покарають?

Про розв’язку історії збоченого чоловіка, якого вінничани прозвали тяжилівським маніяком, редакція 20minut.ua дізналася в поліції. Начальник Лівобережного відділення Роман Андрущак розповів про результати експертизи, які отримало слідство в кримінальному провадженні про  розбещення неповнолітніх.        

— Нажаль, експертиза дала висновок про те, що він недієздатний. Психічний розлад здоров’я у нього, — говорить полковник Андрущак. — Більше того, ті два факти, які були до затримання цього чоловіка на третьому випадку, не можна йому пред’явити у вину. Батьки дівчаток не захотіли спілкуватися через резонанс. Їм було соромно за те, що відбулося з їхніми дітьми, тому що набула розголосу інформація в спотвореному вигляді. І всі сусіди знали, що чутки, які ходять, їх стосуються.     

Нагадаємо, що на початку року в будинку на Максима Шимка невідомий чоловік пристав до 11-річної дівчинки. Дитина фізично не постраждала. Батьки заявили в поліцію. І миттєво серед вінничан розійшлася інформація в мережі про цей факт. Тільки замість розбещення, люди писали, переважно в батьківських переписках, про зґвалтування.

Відео дня

Пізніше в поліцію повідомили про другий, схожий випадок, тільки вже на Замості. Правоохоронці скупо коментували ці випадки, бо педофіла розшукували. Паралельно в соціальних мережах все більше розходилися чутки. До процесу з публікацією застережень у батьківських групах долучили вчителі, й паніка розросталась. Дехто прилаштовував до попереджень про маніяка фальшиві фотороботи або знімки реальних людей.   

— Навіть фото було у ЗМІ терориста «ДНР», який нібито біля школи знаходиться у Вінниці й цим займається, — згадує начальник Лівобережної поліції. — Тоді на вуха підняли весь особовий склад, і кожна школа, кожний будинок в нас були перекриті. Результату ці заходи не дали. Тільки потім небайдужий громадянин, який дійсно побачивреальну ситуацію, як чоловік спілкується з дівчинкою, затримав того, кого ми шукали. І затриманий зізнався у попередніх злочинах.

Затримали збоченця, який завів з перехожою школяркою розмову на дорослу тему, на Старому Місті. Як це було, дивіться в матеріалі з відео: «Затримали педофіла, який тримав у страху всю Вінницю. Як його "взяли"?».

Сьогодні ж в поліції говорять, що слідство має тільки третій, останній факт розбещення — по Старому Місту. Батьки дівчаток із Замостя відмовилися від своїх заяв. То як покарають тепер цього «тяжилівського маніяка», якого експерти визнали неосудним?

— Примусовим лікуванням, — відповідає на це питання Роман Андрущак.  

— По вулиці він не буде ходити, однозначно, — додає начальник Вінницького міського відділу поліції Сергій Синявський. — Він буде поміщений в заклад посиленого зразка, де його будуть лікувати.


Читайте також:

Don't Worry. Вірусний пост про кіднепінг і чорну «Ауді» переписали під вінничан

Одні панікують, інші заспокоюють. Як правильно розказати дитині про «маніяка»

Збоченець напав в під’їзді на 11-річну дитину. На Тяжилові говорять про маніяка

 

Через «тяжилівського маніяка» дорослі та діти в страху. Другий випадок вже на Замості

«Тяжилівського маніяка» ще не спіймали, але нарешті хоча б знаємо його в обличчя

Затримали педофіла, який тримав у страху всю Вінницю. Як його "взяли"?
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Жора

    Не нужно забывать что в псих больницах  есть больные не только мужчины но и женщины... Женщина психически больная это термоядерная бомба.)))) Общаясь на сайте Мамба там таких  есть 80% из всего количества кто сидит .  Я немного шарю в психоанализе, ...............рассказать бы  про псих больных женщин которые сидят на мамбе... это полный аут))))))
  • Жора

    Пациенты больницы им ак. Ющенко иногда говорят....-Я его могу убить, и мне ничего не будет, у меня справка... Почему они так говорят? Это им так внушают доктора.., не будем указывать  фамилии, их фамилии этих горе докторов                         которые смотрят только в карманы пациентов известны всем..
  • Alina

    Петров Петер,вас дивує те,що малолітні  мають  певну тенденцію стати швидко дорослими,Та не їхня в цьому вина! Вони народилися і живуть  в атмосфері "прогресу" Що вони бачать і чують навколо себе, те і сприймають,як норму. ...Суспільство відповідальне за розвиток психології дитини
  • Петров Пётр

    Напишите лучше статью о том как должны выглядеть дети до совершеннолетия что бы не привлекать мужское внимание.

    А для того, что бы лучше было понятно о чём идёт речь , я тут оставлю ссылку на Инстаграм девочки , которой 14 лет .

    https://instagram.com/sophiasobolevskaya?utm_source=ig_profile_share&igshid=js8znltpyni5

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up