Через «тяжилівського маніяка» дорослі та діти в страху. Другий випадок вже на Замості

Через «тяжилівського маніяка» дорослі та діти в страху. Другий випадок вже на Замості
  • Знову із соцмереж вінничани дізнаються страхітливу інформацію.
  • Цього разу пишуть, що педофіл вчепився до 7-річної дитини на Замостянській.
  • Редакція дізналася в поліції, що насправді сталося, і як пов'язаний цей випадок із розбещенням на Шимка.

У Вайбері незадовго до 15.00 з’явилося повідомлення про другий випадок розбещення дитини. В ньому сказано, що сьогодні вдень, 21 березня, в під’їзді будинку на вулиці Замостянській чоловік 30-35 років чіплявся до 7-річної дитини.

В цій інформації дається також опис зовнішності ймовірного педофіла: середнього зросту, з кількаденною щетиною, у чорній куртці з червоними смугами на рукавах, без шапки.

Відео дня

Телефонуємо в поліцію, аби дізнатися, чи відповідає інформація дійсності. І у відділі комунікацій обласного управління 20minut.ua кажуть: до них звернулася мати семирічки з повідомленням про чоловіка, який чіплявся до її дочки, дитина не постраждала.

– Слава богу, з дитиною нічого на сталося, – говорить прес-офіцер обласного управління Нацполіції Анна Олійник. – До дівчинки підійшов невідомий чоловік, почав розмовляти, щось розпитував, просив двері відчинити в під’їзді. Вона налякалася і втекла, оскільки мама напередодні провела інструктаж.

Інструктаж був викликаний появою «тяжилівського маніяка», який 19 березня в під’їзді будинку на вулиці Максима Шимка скоїв злочин проти 11-річної дівчинки. Дії збоченця кваліфікували, як розбещення. Поки тривають оперативні заходи у цьому кримінальному провадженні, в поліції коментарів не дають. Але про фоторобот, який розійшовся у соцмережах разом з інформацією про напад на дитину, сказали – він не відповідає дійсності.

А от опис зовнішності підозрілого незнайомця за сьогоднішнім фактом в соцмережах правильний. В поліції до нього додали трохи більше інформації. Сказали, що крім куртки з червоними вставками на ймовірному педофілі дитина запам'ятала чорні балонові штани та сіру спортивну сумку через плече. Волосся у нього – коротко стрижене темно-русяве. Карі очі.

Описаного дитиною чоловіка зараз шукають, щоб встановити, які у нього були наміри. За словами Анни Олійник, про відкриття кримінального провадження за цим фактом не йдеться (повідомлення внесли в журнал єдиного обліку заяв та повідомлень). Він міг бути спровокований інформацію із соцмереж про випадок на Максима Шимка.  

– Зрозуміло, що люди і діти зараз бояться, тому цей випадок міг бути наслідком розповсюдження чуток у соцмережах, – говорить прес-офіцер поліції. – Тому для того, щоб розібратися, чи був у цього чоловіка умисел вчинити злочин , маємо встановити його особу. Перевіримо його і з’ясуємо. Правова оцінка його діям буде дана після перевірки. Також скажу, що опис за цим фактом не співпадає із описом зовнішності зловмисника, який скоїв розпусні дії проти 11-річної дівчинки.  

У випадку на Максима Шимка, як розповіли в поліції, нападник був старшого віку, вищого зросту та міцнішої тілобудови. Орієнтовний вік – 40 років. Одягнений був повністю в чорне: чорну балонову куртку, чорні штани, чорну шапку. Голову нападника дитина назвала великою. Губи пухлими, брови широкими, але не густими.

Докладніше про історію з різними чутками навколо «тяжилівського маніяка» можна прочитати в новині: «Збоченець напав в під’їзді на 11-річну дитину. На Тяжилові говорять про маніяка».


Читайте також: 

Прокуратура «накрила» полісменів, які керували секс-бізнесом не тільки у Вінниці

Торг на службі. Як вінницький опер швидко заробив річну зарплату за оголошенням

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Лана Зайка

    На кіл посадити що здихав в муках!
  • Серж Индра Ред

    завалить сразу,паскуду..
  • Юлия Валериевна

    Доречі у сьогоднішньому випадку, дуже допоміг вчорашній інструктаж матері дівчинки!!!!
    Оскільки дівчинка почала галасувати, як наказувала мама і збоченець утік!!!!

    Сепар Торонтуй reply Юлия Валериевна

    А ты-то чего галасуеш?
  • Stashenko Nastia

    Зловити,і зробити те саме що й з дітьми робить!!!!Жах якийсь(!!!

    Сепар Торонтуй reply Stashenko Nastia

    Попросил мужик дверь открыть. Сам в шоке наверно))

    Natalka Melnyk reply Сепар Торонтуй

    мужик безрукий?

    Сепар Торонтуй reply Natalka Melnyk

    Замок кодовый, не слыхали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up