СБУ з’ясувало, хто у Вінниці сіяв паніку

СБУ з’ясувало, хто у Вінниці сіяв паніку
Ситуація в області контрольована, - сказали в управлінні Служби безпеки у Вінницькій області і розповіли, кого покарають за нагнітання паніки. Це місцевий бізнесмен, що закликав озброюватися й виходити на вулиці. І вінничанка, яка розповсюджувала чутки про можливі вибухи у центрі Вінниці.

- Останніми днями Вінницею ширяться чутки про захоплення державних установ, шкільних закладів, дитячих садків, вчинення терактів, прибуття у регіон автобусів із сепаратистами. У інтернет-мережі закликають громадськість до жорсткого спротиву цим «загрозам», - розповідає прес-офіцер обласного управління Служба безпеки України Ірина Єрмолова. - Наші співробітники ретельно перевіряють кожну інформацію про можливі провокації. І на сьогоднішній день немає підстав для паніки. Ситуація в області контрольована.
На телефон гарячої лінії управління спецслужби, як сказала Ірина Єрмолова, щодобово надходять численні дзвінки від вінничан.
- Завдяки цим дзвінкам вдалося виявити і припинити незаконні дії деяких громадян, - каже вона. - Серед інших встановили особу місцевого приватного підприємця, який розповсюджував повідомлення і листівки з вимогами до влади формувати загони резервістів, видавати їм зброю і проводити масової акції. Також встановлено особу жінки, яка, з метою посіяти паніку, розповсюджувала інформацію про можливі вибухи у центрі Вінниці. Вирішується питання про притягнення цих людей до відповідальності.
- Представники всіх правоохоронних структур, громадсько-політичних організацій, журналісти та мешканці міста зуміли продемонстрували у цих нелегких умовах єдність і пильність. Це додає впевненості у стабільному завтра, - говорить Ірина Єрмолова. - Усі ми маємо бути зараз особливо виваженими у вчинках та словах, об’єктивними у оцінках та висновках. Не зброя у руках, а своєчасне інформування органів правопорядку – запорука стабільності і спокою у регіоні.

Читайте також:
Міліція: у Вінницю проросійські бойовики не заїжджали. СБУ - утримується від коментарів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    Шел казак куда-то вдаль. На груди была медаль: «За отвагу», «За победу», «За приятную беседу», «За научные труды», «За охрану всей среды», две медали космонавта, орден игрока Варкрафта, символ сдачи ГТО, «Прохождение ТО», Клуб беременных «Журавлик», Гардероб ДК «Гидравлик», «Альтависта точка ком», «Общество больных грибком», Капитан игры «Зарница», «Гомельская психбольница», табакерка, и огниво, восемь крышечек от пива, «Фестиваль цыганской пляски» «Крановщик, работай в каске!» «Берегись велосипеда», «Тридцать восемь лет Победы» Орден РСФСР, тайный орден «Тамплиер», вкладыш жвачки «Лёлик-Болик», «Анонимный алкоголик», «Клуб ценителей вина», Символ панков из говна, «SUSE-Linux», «Бизнес-тим», «Тында — город-побратим» «Самый опытный водитель» «Лучший хряк-производитель», знак «Почетный водолаз», стикер «Путин-пидарас», Октябрятская звезда, «Героиня мать труда», группа крови, и Ай-Пи, и пацифик на цепи. Поскользнулся вдруг казак... И медальками — херак! И теперь медальки все раскатились по шоссе. Ребятишки! Дяди, тёти! Если где-нибудь найдете: Орден Славы, Орден Мира, пуговку с гербом Алжира, фенечку, консервный нож, малахитовую брошь, Красный крест, Петровский крест «Город Прага», «Город Брест», «Полковая медсестра», «Детство — чудная пора», «Эсперанто», «ЦСКА», личный номер лесника, запонки к военной форме, «Лучший токарь», «Выхлоп в норме», «Похудей за пять минут», Молодежный клуб «Сохнуд», «КГБ», «Почетный донор», «Частный фонд Елены Боннер», «Фестиваль чеченской моды», номерок фидошной ноды — хоть медалькой, хоть значком поделитесь с казачком!
  • Anonymous

    голосуйте за Симоненка тільки він може покінчити з бандерами.
  • Anonymous

    Войска Коломойского бандита,убивают в Мариуполе прохожих на улицах
  • Anonymous

    За окошком дождь и град. Это Путин виноват! Кошка бросила котят - Это Путин виноват, Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка! Вот кончается доска У несчастного бычка, Наша Таня громко плачет -Рядом Путин, не иначе! Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор, Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор, Не понравилось кино, Наступили вы в г….но У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Кто вчера в моём подъезде Лифт зассал до потолка? Мне, товарищи, поверьте - Это Путина рука! Я поймал по пьяни «белку» -Это Путина проделки! Куча под столом г….на Это Путина вина! Засорился унитаз - Это Путина приказ, Накидал туда бычков, воду слил - и был таков! По ночам бельё ворует, стёкла в нашем доме бьёт. Пьяным во дворе танцует. Это Путин - обормот! Нет спасенья от злодея! Матом пишет на стенах, Изломал кусты в аллее. Это Путин - ох и ах! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет. Затопило вашу дачу? - Это Путин, не иначе! Вас гроза в пути застала? - То рука Кремля достала. Холод, ветер, снегопад - Снова Путин виноват. Сносит крышу ураганом? - Это Путин мстит баранам. Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья! В темя клюнула ворона? - Это - юный друг ОМОНа. Пчелы, осы жалят вас? - Это Путинский СпецНаз. ВидИшь этого шмеля, он на службе у Кремля. Если верите в такое, это просто паранойя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up