Пенсіонери пограбували офіс на Київській. Відволікли увагу і «взяли» касу

Пенсіонери пограбували офіс на Київській. Відволікли увагу і «взяли» касу
  • «Сміх та годі», – розповідає про пограбування «сусідів» мешканка Замостя, яку опитували правоохоронці, як можливого свідка.
  • Жінка каже, що потерпілі тільки через годину зрозуміли, що клієнти спустошили касу.
  • Обібрали офіс приватної фірми люди у солідному віці. Редакція дізналася, як це було.

У першій половині дня учора, 11 жовтня, працівників офісів на вулиці Київській, в районі Набережного кварталу, опитували поліцейські. Шукали свідків пограбування.

Читачка 20minut.ua Софія Іларіонова, яку теж розпитували, чи нікого підозрілого не помічала, розповіла почуте від поліцейського про скоєний злочин.

– Сміх тай годі, – каже Софія. – У офіс зайшло людей п’ять, у тому числі пенсіонери. Поки старі заговорювали працівників, то пацани винесли касу. І саме смішне, що ті зрозуміли, що їх пограбували, через годину десь…

Відео дня

Питаємо у відділі комунікацій обласної поліції, чи дійсно було пограбування за участю пенсіонерів і яку суму поцупили із каси приватної фірми. Факт злочину підтвердили, але уточнили – учасників було не п’ятеро, а троє. Усі вони - люди віком приблизно 55 років. Про молодих співучасників потерпілі свідчень не давали.

– Такий факт мав місце, – говорить прес-офіцер Ірина Добровольська. – Зайшли троє людей, відволікли увагу двох менеджерів і забрали гроші з каси.

Схоже, що злочинці в офісі фірми спрацювали по тій самій схемі, за якою обкрадають речові магазини. Двоє з них розвели у різні боки менеджерів, щоб в цей час третій міг знайти і взяти гроші.

За не підтвердженою інформацію, в цьому випадку злодії заробили 11 тисяч гривень. Але яка насправді сума зникла, ще мають встановити у процесі слідства. Зараз проводять оперативні заходи для розкриття цього злочину.


Читайте також: 

Плазма за гривню, «Шевроле» з доставкою і неіснуючі квартири. Схеми шахрайств

Розкрили розбійний напад у Стрижавці, де зв’язали жінку і винесли сейф

Серійні шахрайства. Один збирав гроші на авторинку, а другий «підвищував» пенсії

Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не треба чекати три доби
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анжела Ткачук

    О, з яких пір 55 років у нас є пенсійним? ))))) ще до пенсіїї огогоо, дожити треба,  от і "доживають" як можуть) ))

    Olvol reply Анжела Ткачук

    В радянські часи (а також у дев'яності та нульові) жінки виходили у 55. Хороше скоро забувається?

    Анжела Ткачук reply Olvol

    жінки....а тут про жінок мова не йшла...

    Иванов Иван reply Анжела Ткачук

    з далекых пир  малолетка токо одни менты и вояки в 45 на пенсии
  • Пупкин Вася

    Лохииии )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up