Напад на таксиста: на Вінниччині хуліган розбив авто та порізав водія

Напад на таксиста: на Вінниччині хуліган розбив авто та порізав водія

Вчора, 11 січня 2019 року, у Немирові Вінницької області хуліган накинувся на водія таксі з ножем. Таксист у лікарні, а 33-річний зловмисник затриманий у процесуальному порядку.

 — Близько 12 години до поліції надійшло повідомлення, що в центрі міста невідомий чоловік вчиняє хуліганські дії. Група реагування патрульної поліції, що прибула на виклик, затримала правопорушника неподалік місця злочину, — розповів виконуючий обов’язки начальника Немиріського відділу поліції Микола Зразюк.

За попередньою інформацією, 33-річний місцевий житель вирішив скористатись послугами таксі, але, почувши відмову водія, розбив в автівці бокове скло. 47-річний водій хотів заспокоїти хулігана і вийшов з іномарки.   Під час розмови  правопорушник дістав ніж та вдарив ним таксиста.

Відео дня

Наразі, потерпілий  з різаною раною голови доставлений до лікарні .

Правоохоронцям правопорушник пояснити свій вчинок не зміг. Поліція встановлює усі обставини вчинення злочину.

За фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За таке правопорушення чоловіку загрожує 7 років ув’язнення.

Нагадаємо про жахливий злочин, який стався у Вінниці декілька років тому. Хлопець сів у таксі на Тяжилові з кухонним ножем в рюкзаку. Просив везти в Томашпіль. Олександр погодився і дозволив пасажирові сісти ззаду. Коли звернули з траси на сільські дорогу, підліток витягнув ніж і перерізав таксистові горло... Про це хлопець розповідає спокійно. І як палив машину, говорить без каяття:

Читайте також:

Масова бійка біля «Курсалю»: таксиста вдарили ножем у груди.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Таксист наверное вышел с машины и стал просить не бей стекла...Нужно было выйти с машины и монтировкой сразу ебнуть по неадеквату...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up