Масова бійка біля «Курсалю»: таксиста вдарили ножем у груди. Потрібні гроші на лікування

Масова бійка біля «Курсалю»: таксиста вдарили ножем у груди. Потрібні гроші на лікування
Ліворуч - постраждалий водій таксі Віталій. Праворуч - один з нападників (чи це саме той, який вдарив ножем таксиста, наразі невідомо).
  • У середу, 4 квітня, близько 5-ї години ранку, біля вінницького клубу «Курсаль» сталася масова бійка.
  • Постраждали двоє таксистів. Одного з них вдарили ножем в область серця.
  • Водію збирають гроші на лікування.

У бійці, під час якої не обійшлося без ножів та бейсбольних бит, постраждав 20-річний таксист служби «Вимпел» на ім’я Віталій. Його вдарили ножем у груди, мало не зачепивши серце.

Ім’я другого потерпілого водія таксі, якому поранили ножем руку, поки невідоме.

Не хотів розраховуватися

Один з працівників служби таксі, який побажав залишитися неназваним, розповів про те, як стався конфлікт.

Відео дня

— Все почалося з того, що один з пасажирів не захотів розраховуватися. Був зроблений загальний виклик, приїхали кілька авто. З пасажиром розібралися, він пішов у клуб гуляти, — говорить він. — Водії відійшли попити каву. Після цього з клубу вибігли троє хлопців, які накинулися на водіїв. У них були ножі та бити.

За словами чоловіка, сталася дуже серйозна бійка. Таксисти розповідали, що нападники взагалі не відчували ударів, ймовірно, знаходилися під дією якихось речовин.

— Постраждали двоє наших водіїв. Той, якому збирають гроші, отримав поранення ножем в область серця, але саме серце не зачепило. Постраждали легені та сердечна сумка, — говорить таксист. — Другий водій отримав серйозне поранення ножем у біцепс.

Постраждалим зробили операції, які пройшли успішно. Але приблизно місяць їм доведеться побути у лікарні.

Один з нападників (чи це саме той, який вдарив ножем таксиста, наразі невідомо)

Нападника затримали

— У розважальному закладі відпочивали троє молодих людей. У них виник конфлікт з таксистом, який з машиною стояв неподалік, — каже прес-офіцер поліції області Анна Олійник. — Через непорозуміння з молодиками таксист оголосив загальний виклик своїх колег. Коли під’їхали інші таксисти, конфлікт поступово переріс у бійку. Один з хлопців, які вийшли з клубу, ножем вдарив водія, що приїхав на захист колеги.

У поліції повідомляють, що таксист отримав сильні поранення грудної клітини та плеча.

— Бійка сталася приблизно о 5-й годині ранку, — каже Олійник. — Через кілька годин затримали хлопця, який підозрюється у нападі на таксиста. Зараз відкрите провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу (нанесення тяжких тілесних пошкоджень, від 5 до 8 років позбавлення волі, — авт.), вирішується питання про відкриття справи за статтею 296 (хуліганство, — авт.). Від закладу отримали відео з камер спостереження, вони приєднані до справи.

Збирають гроші на лікування

Для постраждалого таксиста почали збирати гроші на лікування. Вказаний номер картки (5168 7573 1581 2844) Ігоря Гайбури, який є другом Віталія.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Анонім

    А чому не "спроба вбивства"? Якщо ножем вдарив, то - вбивця.
  • Жора

    Ну я понимаю  чел может идти по улице и к нему пристанут гопники или бандиты ,  что он может сделать против ножа ?  По сути и ничего, против ножа кроме огнестрела ничего не поможет... И не будет же  чел ходить с охотнич. карабином по улице...

    НО  водитель такси ? Каждый  водитель не просто должен, он обязан в машине иметь монтировку ( монтировка на фото)  для замены колеса.... Или  сейчас водители колеса не меняют если пробьет .?

    И раньше всегда  таксисты возили монтировку возле водительского сиденья....

    Голыми руками нож не  остановишь,  а монтировкой можно выбить из рук гопника....
  • Жора

    И не надо забывать что в таких бандитских заведениях по городу бандиты работают охранниками, и  при помощи официантов подсыпают клофелин  случайно  появившимся там денежным клиентам.  В итоге  бандиты и официанты как обычно при деньгах, и все чисто и нет криминала...

    Ну тому кому клофелин не подкинули ,или он плохо подействовал, или нет денег в кармане  , могут стянуть с шеи и золотую цепочку...  ))))



    зы. Грач знает на счет цепочки)))))

    хахахахахахахахах и еще раз ха)))))))))
  • Жора

    Итог можно подвести такой ... Когда волк в лесу встретил зайца, то он  волк сказал...-Ты виноват лишь в том,что хочется мне есть...

    Но этом фото по центру едет хозяин этого заведения. Слева мэр, а справа премьер. Как видите они друзья и  тоже пользовались раньше общ. транспортом..)))))

    И что ? Таксиста сделают виноватым,  И на суде чел который всунул нож скажет... -Я держал нож а он сам на него наткнулся... Поскольку у хозяина этого заведения есть друг министр Рева, а  министр был даже  защитником  хозяина  когда были разборки с маршрутками...  И что ?  А Рева скажет  ....-Да  он держал нож, а тот просто на него упал....

    Хотя раньше в этом месте и убивали, но никто ничего не находил... 20 мин уже писали раньше   https://vn.20minut.ua/Kryminal/bilya-kursalyu-u-vinnitsi-zabili-molodogo-cholovika-10240080.html

    А сколько случаев что люди просто не знают, Избили человека, чел пришел домой потом умер, и все никто ничего не знает.

    Пора уже привыкать В США и в Европе есть места  в городах  где много криминала и бандитов, и люди стараются там не появляться... В таких местах или убьют или сделают виновным, ведь менты,прокуратура, суды все куплено......

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up