Майора вінницької поліції відсторонили від роботи через побиття студента

Майора вінницької поліції відсторонили від роботи через побиття студента
ЗМІ оприлюднили відео побиття 20-річного студента Василя Клебана в відділку поліції на Пирогова, 4. Тільки після цього вінницька поліція почала всебічну та об’єктивну перевірку щодо неналежного виконання службових обов’язків.

Через громадський резонанс справа, яку правоохоронці не могли перевірити ще з 3 грудня,  зрушилась з місця.  Чим завинив перед «доблесними» правоохоронцями студент Василь Клебан, дізнавався наш журналіст Віктор Скрипник.

Сьогодні, 14 квітня, керівник вінницької поліції Анатолій Присяжнюк  повідомив, що старшого інспектора  Вінницького відділу поліції відсторонено від виконання службових обов’язків.

- На сьогодні підготовлений наказ про відсторонення старшого інспектора майора Вихристюка від виконання службових обов’язків та проводиться додаткова службова перевірка викладених фактів, - зазначає Присяжнюк.

Відео дня

Нагадаємо, що 20-річного студента побили у поліції. На запису видно, як працівники ДАІ б’ють кулаком в голову молодика. Один із них стискає студента за шию, кидає на підлогу і б’є ногою. Обидва даішника  написали рапорти на звільнення з поліції. Але це все відбувалось в присутності чергового. За словами начальника управління прокуратури області Ярослава Карлащука, офіцер не зупинив протиправні дії даішників. Навпаки, запропонував їм продовжувати з’ясовувати стосунки із затриманим у кімнаті, де нема відео спостереження.

Наразі прокуратура Вінницької області розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 365 КК України, відкрите за фактом перевищення службових повноважень працівниками Вінницького відділу поліції, що супроводжувалося їх насильницькими діями.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    а хіба це не ДАІшник Присяжнюк?

    Вовка пустили   до вівців.....Ну ну....
  • Анонім

    Вот Вам и реформа полиции. Что называй милицией, что полицией, го*на в людях меньше не станет, если они до этого жили как свиньи. Фильтровать таких людей нужно из полиции, как проф.непригодных.

  • Анонім

    Это не Швец часом???
  • Anonymous

    прославились красиво. позор

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up