Грузин стрибнув на ходу з поїзда. З вкраденою барсеткою зловили на вокзалі

Грузин стрибнув на ходу з поїзда. З вкраденою барсеткою зловили на вокзалі

В рамках операції «Мігрант» неподалік вінницького залізничного вокзалу затримали грузина. Він з викраденою у пасажира барсеткою вистрибнув з потягу, який під’їжджав до Вінниці.

Від диспетчера залізничного вокзалу Вінниці до поліції надійшло повідомлення, що у потязі сполученням Запоріжжя – Лівів, у одного з пасажирів невідомий викрав барсетку з грошима в сумі 1700 гривень.

Пасажир знаходився у тамбурі вагону та помітив як зловмисник з його купе викрав барсетку. Чоловік наздогнав зловмисника і між ними виникла бійка. Про цей інцидент провідник сповістив диспетчера вінницького вокзалу, де незабаром потяг мав зупинитися.

На місце виклику виїхав екіпаж патрульної поліції та оперативники лівобережного відділення поліції. Очікуючи прибуття потягу, поліцейські побачили як з вагону на ходу вистрибує чоловік. Вони його наздогнали та доставили у відділення поліції.
Спочатку чоловік відмовлявся казати своє ім’я, але згодом таки надав поліцейським свої дані. У скоєнні крадіжки він зізнався. 

Крім того, патрульні встановили, що іноземцю заборонено перетинати кордон України ще з 2009 року. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу та працівників міграційної служби. 

За фактом відкрили кримінальне провадження. Крадію загрожує до п’яти років тюрми.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Фунт Фунтенко

    Друзья Саакашвили осваивают Украину,обживаются..

    Пупкин Вася reply Фунт Фунтенко

    Они по жизни всегда были или ворами или бандитами .
  • Пупкин Вася

    Судя по сообщениям СМИ , у нас грузин - воришек развелось выше крыши . Только по публикациям 20 минут , и в Тернополе , и и в Киеве , и в Виннице .
  • Задунайский Торонтуй

    Бобрусь привычно разжигает межнациональную ненависть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up