Двоє вінничан забили друга, який любив лупцювати свою дружину

Двоє вінничан забили друга, який любив лупцювати свою дружину

Він частенько бив свою дружину. Вона поскаржилась п’яним друзям. Ті намагались «перевиховати» дебошира та забили чоловіка до смерті.

З вінницької лікарні до поліції надійшло повідомлення про смерть 45-річного чоловіка, якого госпіталізували декілька днів тому. За висновками судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

«В ході спілкування з дружиною загиблого поліцейські встановили, що напередодні смерті чоловіка побили знайомі. За допомогою медиків подружжя звернулось лише після того, як чоловік почав втрачати свідомість. Як з’ясувалось, чоловік неодноразово бив свою дружину. Ввечері 11 листопада жінка пожалілась двом своїм знайомим, з якими потерпілий у власному будинку вживав спиртне. Чоловіки вирішили захистити її та, посварившись з господарем, побили потерпілого», - розповів керівник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак.

Поліцейські встановили учасників застілля та затримали їх. Ними виявились: не судимий 39-річний вінничанин та 36-річний житель Тиврова.

Відео дня

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми. Зараз вирішується питання про обрання правопорушникам міри запобіжного заходу. Ведуться слідчі дії.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрий Бондарук

    вообще то поступили правильно....чуток перестарались
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up