Вінницька комп’ютерна компанія потрапила до санкційного списку

Вінницька комп’ютерна компанія потрапила до санкційного списку
  • Вінницькій компанії заблокують активи та заборонять вести бізнес;

  • Компанії вже 9 років;

  • Вона займається розробкою комп’ютерних технологій та кілька разів вигравала тендери;

  • Найбільший тендер — на 620 тисяч гривень

Вчора, 15 травня, Президент України Петро Порошенко підписав новий указ, яким розширив список російських компаній, щодо яких введено санкції. Всього до списку санкцій увійшли 468 організацій і одна тисяча двісті двадцять вісім фізичних осіб.

Фірму з «вінницькою пропискою» ми знайшли у санкційному списку.

За даними сервісу YouControl, приватна компанія «ГІСІНФО» існує вже понад 9 років. Основна сфера діяльності: інжиніринг, геологія та геодезія, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Займається виданням програмного забезпечення, програмуванням, обробкою даних, розміщенням інформації на веб-вузлах, дослідженнями й експериментальними розробками.

Відео дня

Керівник — Вікторія Бєлєнкова. Вона володіє 80% акцій. Розмір статутного капіталу — 60 тисяч гривень. Компанія має також філію у Харкові. Нею керує Олег Касьянов.

У квітні цього року «ГІСІНФО» виграла тендер на доповнення цифрової топографічної зйомки Кропивницького. Вартість — 620 тисяч гривень.

Загалом, підприємство активно бере участь у тендерах. Але не завжди виграє.

У 2017 році у тендерах вони заробили найбільше грошей. Наприклад, у 2016 «ГІСІНФО» виграло тендерів на суму 425 450 гривень, а у 2015 — на 99 972 гривень.

У коментарі журналісту 20minut.ua Вікторія Бєлєнкова повідомила, що вбачає у тому, що компанія потрапила до санкційного списку бізнесову складову.

— Просто це вигідно нашим конкурентам, — каже вона. — Компанія зареєстрована в Україні, справно платить податки. Більше нічого сказати не можу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ivan Medvediev

    Очікувано.

    Продавати ПЗ країни-агресора - не надто надійна галузь. Рано чи пізно прикрили б. У компанії потенціал є (принаймні був) а бажання розвиватись в ногу з часом не було... Та і софт який працює на архаїчних технологіях рано чи пізно з'їдять конкуренти. Особливо це було у веб-частині.

    1С в РФ теж колись помре, коли припиниться лоббі у владі. На пост-радянському просторі це відбудеться раніше.
  • ukrainian

    заходимо на сайт gisinfo.ru і читаємо яка це не російська компанія)
  • Alexander Zeleniy

    Слишком много петровых с украинским флагом на аватаре,лучше запретили бы всяким утыркам,вроде вас гадить в интернете...
  • Петров Андрей

    Что хлопчики прижимают вам не надоело жить в этой фашисткой стране с такой диктатурой скоро вам и дышать разрешать за отдельную плату всё это грустно,грустно смотреть на гибнующию Украину и людей которые как зомби не понимают что Порошенко псих ему личиться надо и депутатом рады

    Раиса Кравец reply Петров Андрей

    Тта дайте нам уже спокойно погибнуть и вздохните спокойно без нас!

    Max Peskov reply Петров Андрей

    За что боролись на то и напоролись

    Георгий reply Max Peskov

    и как вы друг друга без знаков препинания понимаете?

    Max Peskov reply Георгий

    Я тоже этого понять не могу,как Вы друг друга понимаете - без пунктуации.

    Кими Райкин reply Георгий

    Они из одного класса.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up