ТОП-5 магазинів Вінниці, у яких є все для оформлення подвір’я

  • 3699

Якщо ви наважились на побудову або придбання власного приватного будинку або збираєтеся робити ремонт. А, можливо, оформлюєте свій офіс чи магазин, то оформити прибудинкову територію оригінально та зі смаком допоможуть найкращі вінницькі магазини декору, тротуарної плитки та ландшафтного оформлення. Пропонуємо познайомитися із ними ближче.

...

Globo ltd ІріС Плюс

 

Офіційні представники вітчизняного виробника тротуарної плитки – Globo ltd (Хмельницький), Золотий Мандрин Квадра (Киів)

Серед пропозицій магазину: тротуарна плитка різного розміру та дизайну, дорожня плитка, поребрик, бордюр та декоративний камінь.

Продукція виготовляється на сучасному європейському обладнанні, тому за її якість виробники несуть повну відповідальність. 

Якщо говорити детальніше, то тротуарна плитка від Ірис+ – це морозостійкий та водонепроникний будівельний матеріал. Тому не слід турбуватися за наслідки, які може спричинити погода – плитка витримає будь-які природні настрої.

Крім того, піклуючись про навколишнє середовище, плитка виготовляється з екологічного матеріалу.

Отже, в ІріС +  клієнт може придбати якісну тротуарну плитку, борт тротуарний, борт дорожний.

Також в ІріС+  можна придбати кришки та накриття для паркану цемент, пісок.

Адреса: вул. Пирогова 151Ж
Тел.: 0989133520 
Сайт: globo-ltd.com


Декорбетон

 

Виробниче підприємство ТОВ «Декорбетон» понад 20 років виготовляє тротуарну плитку та інші бетонні елементи для облаштування  двору. Уся продукція сертифікована та проходить лабораторні випробування.

Подвір’я - це важливий елемент у будівництві оселі вашої мрії. Тераса, зона паркування, доріжки у саду  мають гармонійно доповнювати фасад будинку та паркана.

Широкий асортимент кольорової гами та різноманіття форм тротуарної плитки ТОВ «Декорбетон» дозволяють втілити будь-які фантазії у життя. Ваш затишний двір чудово доповнить фонтан та барбекю.

Завітайте до нас у гості. Кваліфіковані фахівці ТОВ «Декорбетон» допоможуть у виборі продукції, організують доставку та порадять бригади для монтажу.

Наша адреса м. Вінниця, вул. Максимовича, 10.
Тел: (096) 634-82-85.
Більш детальніше з нашою продукцією та розглянути фото готових об’єктів можете на сайті  www.dekorbeton.com.ua


СлаваСтрой

 

Компанія «СлаваСтрой» — це власне виробництво тротуарної плитки. Вона існує на ринку вже багато років, а також зарекомендувала себе як гарант якості й довговічності.

Продукція виготовляється за допомогою сучасного обладнання. Виробники, безумовно, несуть повну відповідальність за неї.

«СлаваСтрой» — це великий асортимент із різною гаммою кольорів, надійність та професійний підхід до кожного клієнта!

Адреса: місто Іллінці, місто Гайсин.
Тел. 0985249889
Сайт: facebook.com/SlavaStroyy/


Кузня «Family iron art»

 

Кузня «Family iron art» – це колектив творчих, працьовитих майстрів, що люблять свою справу – щодня створюючи ексклюзивні ковані вироби.

Пропонуємо виготовлення кованих виробів та металевих конструкцій на замовлення.

Індивідуальний підхід, проектування, ручна робота, суворий контроль якості виробів та робіт.

Ворота, паркани, перила, дашки, меблі, каркаси сходів, та багато іншого.

З радістю втілимо Ваші побажання в металі.

Адреса: вул. Ватутіна, 18
Тел. +380635102105
        +380972738031  (Viber)
Email: [email protected]
Сайт: familyironart.com
Facebook: @familyironart   
                 @familyironartvinnytsya


Садовий центр «Краєвид»

 

Озеленимо вашу ділянку і врахуємо всі етапи: проект, підбір кращих саджанців, висадку, догляд.

В «Краєвиді» ми пропонуємо декоративні рослини, які виростили у власному розсаднику, отже, вони вже пристосовані до української землі і місцевого клімату. А також ви можете придбати товари для саду: кора, торф, садові фігури, горщики, вироби з дерева, що зроблять ваш сад по-справжньому унікальним та індивідуальним.

Запрошуємо стати нашим постійним клієнтом, тоді при кожному відвідуванні ми вам надамо приємну знижку або рослину у подарунок.

В «Краєвиді» на вас чекають:

  • Декоративні рослини кращих європейських сортів
  • Ландшафтні проекти від досвідченого дизайнера
  • Допомога у виборі рослин для вашої ділянки і типу грунту
  • Поради по догляду за рослинами

Адреса: вул.Данила Нечая, навпроти готелю-ресторану "Версаль" (р-н авторинку)
Тел.: 0974957377, 0974892415
Графік роботи: Пн-Сб 9:00 - 19:00, Нд - вихідний
Сайт: www.kraevid.vn.ua 


 

Усі будівельні та ремонтні роботи у Вінниці. Рейтинг компаній Вінниці на сайті top20.ua 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up