Підбираєте дитяче ліжечко ? ТМ «Angels Dreams» про якісні дитячі меблі, екологічність та безпеку (Новини компаній)

Підбираєте дитяче ліжечко ? ТМ «Angels Dreams» про якісні дитячі меблі, екологічність та безпеку (Новини компаній)

Після виписки з пологового будинку приємні клопоти щасливих батьків не закінчуються. Через деякий час з'являється необхідність облаштувати затишне спальне місце для вашого малюка. Величезний вибір ліжечок для новонароджених може збити з пантелику. Найважливіші вимоги до такого товару — безпека, екологічність, зручність і міцність.

Зрозуміло, що ліжечко для малюка повинно бути виготовлене з дерева. Цей природній матеріал володіє масою переваг. По-перше, енергетика натурального дерева найчастіше є позитивною, по-друге, натуральна основа природної деревини гарантує безпеку малюка , і по-третє, вироби з дерева мають дуже естетичний зовнішній вигляд.

Конструкція дитячого ліжечка просто зобов'язана бути зручною як для дитини, так і для мами і тата. Адже їм доведеться возитися з дитиною, укладаючи його, граючи з ним і розважаючи своє чадо.

Нині купити дитячі меблі не є проблемою, але складно знайти порядного і кваліфікованого виробника, який не просто виготовить,а й допоможе підібрати найкращий варіант, який буде довго радувати не тільки батьків, але і дитину.

Придбати дитячі меблі від ТМ «Angels Dreams» означає створити атмосферу індивідуальності, обрати для своєї крихітки максимально комфортний варіант дитячої кімнати. ТМ " Angels Dreams " має своє власне виробництво у Вінниці, тому не виникає ніяких сумнівів у оптимальному поєднанні вигідної ціни та якості.

Деякі факти про ТМ «Angels Dreams»:

  • Виробник якісних дитячих меблів №1
  • Постачальник дитячих овальних ліжечок та меблів не тільки в Україні, але й за кордон
  • Сертифікований виробник меблів з натуральної деревини, згідно ДСТУ
  • Натуральна деревина та еко-матеріали
  • Надійність, професіоналізм, особистий контроль якості
  • Гарантійний термін якості
  • Унікальний дизайн меблів
  • Ексклюзивні дизайни та індивідуальний підхід
  • Лояльна цінова політика
  • Товари від 0-16 років
  • Пошиття ексклюзивного текстилю

«У 90% співробітників нашої компанії є діти, тому ми розуміємо,любимо та цінуємо кожного клієнта. Наше кредо - «кожній дитині як своїй»,- розповідає власниця ТМ «Angels Dreams»

— Ми прекрасно розуміємо всю відповідальність за якість виготовлення і збірки дитячих меблів і найкращий доказ тому є клієнти, які повторно стають батьками, замовляючи у нас дитячі меблі для своїх малюків. Наша місія - зробити безтурботним і радісним життя дитини, а також допомогти матусям в їх нелегкій справі - бути мамою!»

Наші переваги легко оцінити:

  • власне виробництво меблів: овальні ліжечка-трансформери, ліжечка- качалки, комоди, шафи, пеленальні столики;
  • власне швейне ательє, в якому трудяться 24 години на добу професійні швачки, перетворюючи ваші бажання в життя
  • іменна вишивка на дитячих постільних комплектів та крижми для хрещення
  • ексклюзивні подарунки на народження і хрестини дитини
  • розкішні хрестильні сукні і хрестильні сорочки, за індивідуальним дизайном

ТМ «Angels Dreams» прагне, щоб дитинство кожної дитини було ангельським, солодким і незабутнім, а материнство - в радість! Наші феї-менеджери з радістю допомагають у виборі постільної білизни в ліжечко, розповідають про новинки меблевої продукції. Ми любимо наших покупців і кожному з них даруємо приємний подаруночок. Крім цього у нас завжди є в наявності ексклюзивні подарунки не тільки для новонароджених, а й для старших діток. Ще ви можете використати знижку на постільну білизну при купівлі овального ліжечка-трансформера.

Також ми маємо шоу-рум, де є можливість оглянути, доторкнутися до кожної деталі та оцінити всі переваги нашої продукції. Щиро запрошуємо до нас на Стуса, 28.

«Angels Dreams» — це світ казкового дитинства малюків та приємних вражень для батьків.

www.angels-dreams.com
angel-dreams.top20.ua
https://www.facebook.com/angelsdreams.ua/?fref=ts
https://www.instagram.com/angelsdreamsvinnitsa/

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up