Одна із ферм області завдала збитків державі на 20 тисяч гривень

Одна із ферм області завдала збитків державі на 20 тисяч гривень

Держекоінспекція виявила на Вінниччині одне товариство, яке забруднювало повітря. Загалом державі було завдано збитку на суму 20 тисяч 663 гривні.

Мова йде про товариство "Азорель", яке спеціалізується на розведенні великої рогатої худоби та переробці молочної продукції.

  — За результатами перевірки було встановлено, що в період з 15 лютого 2017 року по 15 червня цього ж року здійснювались викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел без відповідного дозволу, що є порушенням ст. 11 Закону України "Про охорону атмосферного повітря", — зазначають у Держекоінспекції.

Таким чином, товариству пред’явлено претензію на відшкодування 20 тисяч 663 гривні 43 копійки.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Vladimir Sviridov

    ЗАКАЗУХА!! тупо прибирають "неугодних"

    truemalay turemalay reply Vladimir Sviridov

    А вот  сам фермер появился.
  • Юра

    "Загалом державі було завдано збитку на суму 20 тисяч 663 гривні"

    ---------------------------------

    просто цікаво, як вони рахують збитки  через забруднення повітря? вони що, очистили його і врахували кошти, потрачені на це? чи може в них якийсь такий чудо-лічильник забрудненого повітря є?
  • без

    Лехова "рулить...."
  • Іван

    "атмосферне повітря"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up