Включно з маршрутками. Коли весь громадський транспорт міста перейде на безготівковий розрахунок?

Включно з маршрутками. Коли весь громадський транспорт міста перейде на безготівковий розрахунок?
Фото з архіву 20minut.ua
  • Цього року міська влада повністю відмовилася від готівки в тролейбусах, трамваях і автобусах. Наступного року це станеться і з маршрутками. 

Під час останньої в цьому році сесії міської ради міський голова Вінниці розповів, зокрема, що відбуватиметься в процесі впровадження електронного квитка. Нагадаємо, що з 1 вересня місто повністю перейшло на безконтактну форму оплати проїзду у муніципальному транспорті.

За словами Сергія Моргунова, Вінниця є єдиним українським містом, яке на 100% переводить оплату за проїзд на безготівковий розрахунок. 

Цього року безготівковий розрахунок мали впровадити у вінницьких маршрутках. Однак цього не сталося. За словами мера, причина в пандемії, що через неї чеські фахівці, які мали цим займатися, не змогли дістатися до України. Моргунов повідомив, що повне обладнання маршруток валідаторами відбудеться на 2021 рік. 

Відео дня

Також, за його словами, щомісяця в муніципальному транспорті реєструється 3,5 мільйони поїздок. Майже сто, а саме 95 тисяч містян вже користуються персоніфікованими картками вінничанина, ще 120 тисяч — не персоніфікованими. 

Крім того, наступного року КП «Вінницякартсервіс» має розробити і запустити мобільний додаток з відображенням місцезнаходження усього громадського транспорту міста у реальному часі. 

Читайте також:

Медичний туризм і новий фестиваль: як розвиватимуть туристичну галузь Вінниці наступного року

У петиції просять створити магазин товарів фірмової продукції УТОГ та УТОС

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Антон Малюк

    Наталья, а какая проблема приобрести Муниципальную Карту?

    Читач48 reply Антон Малюк

    антон , а чем тебе не нравится наличка? давай отвечу за тебя,  винницкая власть идет по пути яныка- хочет контролировать 100 % оборота финансов на транспорте и чтобы водила работал за копейки и не смог украсть, да еще за свои кровные автобус ремонтировал и заправлял его. ты лично можешь гарантировать что 100% электронных денег попадут ТТУ или маршручикам, а не кому то левому в карман. это как с пополнение счета на мобилу- с каждого пополнения по гривне падало на счета курченко

    Антон Малюк reply Читач48

    Извините, пожалуйста, но по поводу электронных денег я ничего не могу Вам гарантировать.

    Антон Малюк reply Читач48

    Наличка - это источник инфекции. Особенно сейчас, в эпоху Covid19.

    Наталья Горошко reply Антон Малюк

    А почему я обязана приобретать какие то карты? У нас отменили наличные деньги? Я пользуюсь транспортом пару раз в год. И мне нафиг не нужна "карта".

    Vlad Podil'skiy reply Наталья Горошко

    Антон Малюк reply Наталья Горошко

    В муниципальных автобусах, трамваях и троллейбусах уже давно отменили расчет за проезд наличными.

    Антон Малюк reply Наталья Горошко

    Наталья, Вы не обязаны приобретать карты. Проезд в общественном транспорте можно оплатить с помощью СМС. Объясняю Вам: если Вы едете в автобусе №1 "Железнодорожный вокзал - Педучилище", то Вам следует ввести СМС SAA1 на номер 877; если в трамвае №1 "Железнодорожный вокзал - Электросеть", то Вам следует ввести СМС SAC1 на номер 877; если в троллейбусе №1 "ВПЗ - улица Луговая", то Вам следует ввести СМС SAB1 на номер 877. Штрафы за не уплаченный проезд: - автобус - 100 гривен; трамвай и троллейбус - 80 гривен. Извините, пожалуйста, за неудобства.

    Наталья Горошко reply Антон Малюк

    Обьясните мне другое. ПОЧЕМУ!!! Я не могу просто купить билет. И ЗАЧЕМ мне все эти сложности?! Поездку в трамвае приравнивают к космическому перелету.

    Антон Малюк reply Наталья Горошко

    Я думаю, что ничего нету сложного в оплате проезда в общественном транспорте с смартфона.

    Антон Малюк reply Наталья Горошко

    Потому что Наличка - это источник инфекции.

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/DTP/vklyuchno-z-marshrutkami-koli-ves-gromadskiy-transport-mista-pereyde-n-11185753.html

    Наталья Горошко reply Антон Малюк

    Готова забрать все наличные деньги вместе с инфекцией и избавить вас от инфекции. Куда подьехать?

    Антон Малюк reply Наталья Горошко

    Извините, пожалуйста, я не знаю.

    Наталья Горошко reply Антон Малюк

    Дааааа...????!!! Какой?

    Антон Малюк reply Наталья Горошко

    Любой инфекции.

    Наталья Горошко reply Наталья Горошко

    Удобно должно быть людям, а не мемтной "владе". Не?
  • Наталья Горошко

    Транспорт станет абсолютно недоступен. Спасибо, отцы родные. Сделайте еще лифты по карточкам. Жду с нетерпением.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up