У транспорті багато пенсіонерів. Чи потрібно вводити платний проїзд? (ОПИТУВАННЯ)

У транспорті багато пенсіонерів. Чи потрібно вводити платний проїзд? (ОПИТУВАННЯ)
  • У транспорті ввели обмеження на час карантину. В салон не запускають більше десяти пасажирів.
  • Але вінничани зазначають, що трамваї, тролейбуси та автобуси заполоняють пенсіонери.

На час дії карантину для запобігання поширенню коронавірусу без нагальної потреби не варто їздити у громадському транспорті. В першу чергу на свої робочі місця мають дістатися медики, рятувальники, поліцейські, працівники служб, які забезпечують життєдіяльність міста, а також аптек та продовольчих магазинів. 

— Сьогодні вранці чекала годину автобус, щоб добратися на роботу. Пенсіонери з великими сумками були спритнішими. Тож я запізнилася на зміну, — розповідає вінничанка Тетяна, яка працює медсестрою у лікарні на Старому місті.

За словами директора «Вінницька транспортна компанія» Михайла Луценко, вінничани ігнорують вимоги Уряду.

Відео дня

— Мушу попередити: якщо наші пасажири  і далі порушуватимуть правила карантину в муніципальному транспорті – ми будемо вимушені обмежити, а то й зупинити його випуск на лінії, — наголошує він.

Опитування

Чи потрібно вводити платний проїзд під час карантину для всіх пасажирів?

У Вінниці, нагадаємо, встановили 10 цілодобових блокпостів Нацгвардії і поліції.

 

Читайте також:

Головне про коронавірус за сьогодні, другий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, третій день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, четвертий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, п'ятий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, шостий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, сьомий день карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (331)
  • Vlad Podil'skiy

    Чого ви всі так завелись? Нехай собі пхаються та їздять - нам же, потім, менше з податків будуть вираховувати пенсійні збори через цей "пенсіонеровірус".

    Анатолий Белоус reply Vlad Podil'skiy

    Серйозно??? Менше будуть вираховувати?
  • ОБА НА

    В такій ситуації перехворіють усі. Залежить від імунітету. А він кульгає не тільки у пенсіонерів.Сидіти дома потрібно усім.
  • Игор Василич

    Скоро начнут умирать как в Италии!!!пусть катаются камикадзе!!
  • Олег Трофимовський

    Так.Скільки можна кататися
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up