У Вінниці встановили 10 цілодобових блокпостів Нацгвардії і поліції. Що контролюють?

У Вінниці встановили 10 цілодобових блокпостів Нацгвардії і поліції. Що контролюють?
На блокпостах зупиняють траспорт і пеервіряють, чи дотримуються водії карантинних заходів
  • Десять блокпостів на в’їздах-виїздах з Вінниці почали діяти з учорашнього дня
  • На них організували спільне патрулювання поліцейських і гвардійців
  • Кого зупиняють і що перевіряють?

—До Національної гвардії звернулося керівництво обласної поліції з проханням надати допомогу у контролі за здійсненням карантинних заходів, — розповіла 20minut.ua прес-офіцер в/ч 3008 старший лейтенант Анна Лазуренко. — Керівник Західного оперативно-територіального управління видав наказ про залучення військових нашої частини. Таким чином, починаючи з 18 березня, вони почали нести службу на блокпостах.

За словами співрозмовниці, на кожному з блокпостів чергують по двоє гвардійців і стільки ж поліцейських.

Відео дня

Чергування відбувається у цілодобовому режимі. Кожна зміна триває протягом восьми годин.

 —На вартових покладено завдання підтримувати громадську безпеку у нинішніх непростих умовах, забезпечити дотримання карантинних заходів, у випадку необхідності надавати медичну допомогу, — говорить Анна Лазуренко.

Найперше у їхнє поле зору потрапляє автотранспорт, що в’їжджає чи виїжджає з міста У зв’язку з введенням обмежувальних заходів перевіряють, з якою метою, куди і для чого прямує водій, скільки перевозить людей, цікавляться, чи нема серед пасажирів з підвищеною температурою.

До речі, вартові забезпечили термометрами, вони можуть здійснити перевірку температури у пасажира, якщо візуально побачать, що людина має ознаки захворювання.

Хто заступає на чергування, отримують  засоби індивідуального медичного захисту — респіратори, медичні маски, гумові рукавички, дезінфекційні засоби. Перед початком та після завершення чергування проходять медичний огляд.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Наталья Артемчук

    Люди добрі,скажіть що робити,в Хмельницькому працюю,поки здада зміну вже нічо не їде,на роботі карантин,як і чим добратись додому ,до рідних,дома мама інвалід 72 роки??????Кого просити,до кого звертатися?

    Logeximo company reply Наталья Артемчук

    ЕСТЬ ТОЛЬКО ОДИН ВАРИАНТ ПОПРОСИТЬ ТОГО ХТО ЕДИТ НА ВИННИЦУ ЛИБО ОБРАТИТЬСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ
  • Наталия Войт

    Гениально,эти две службы и раньше умом не блестали а теперь им дали власть.
  • Юрий Бондарук

    Мене питання "Куди їдете?" завжди бісить! Я що на службовій машині? Чи ти такий любознательний? Чи тобі хтось скаже правду? КУДИ ТРЕБА ТУДИ І ЇДУ!!!
  • Людмила Пастушенко

    Где антисептические средства,маски и перчатки(в продаже)?Безобразие,кому то выдают,а где их купить,куда не зайдешь(в аптеку,маг.бытовой химии)их нет,да еще наслушаешься ругани от продавцов аптек,что их по этому поводу беспокоить.

    Logeximo company reply Людмила Пастушенко

    ЕТО НЕ ЕФЕКТИВНО ЕТИ ДЕЗИНФИКАТОРИ СПРЕИ.ПОШЛИ В МАГАЗИН И КУПИЛИ МИЛО ДЛЯ РУК И МОЕТЕ РУКИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up