Головне про коронавірус за сьогодні, сьомий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, сьомий день карантину
  • Сім днів тому в Україні оголосили карантин через пандемію коронавірусу.
  • Сьогодні, 18 березня, вінничани проснулись у новій реальності. 
  • Ми зібрали важливі новини, які варто знати.

Станом на сьогодні, 18 березня, у Вінницькій області зняли чотири підозри на коронавірус. У вірусологічній лабораторії лабораторного центру не підтвердили жодного випадку Covid -19. Але  маємо дві нові підозри на Covid -19. Одна людина прибула із епідемічної території, друга контактувала з особою, в якої підтверджена лабораторно коронавірусна інфекція.

З вівторка 17 березня, по всій країні почали діяти жорсткі обмеження через карантин. Закрили більшість закладів, а пасажирські сполучення між містами заборонили. Ми прогулялися містом, щоб подивитися, як підприємці поставилися до заборони відкривати свої заклади, а вінничани до рекомендацій не виходити без потреби на вулицю. 

У Вінниці відкрили окремий «Спецфонд СтопВірус». Усі гроші, що приходитимуть на рахунок Спецфонду, будуть розподілені згідно з найактуальнішими потребами, що стосуються запобігання розповсюдження вірусу, а також інформаційної і предметної підтримки громади в цій ситуації.

Відео дня

Публічні установи закриті, міста і області ізольовані один від одного. На підприємствах працівників розпускають у відпустки або на віддалену роботу. Так Україна включилася в загальну боротьбу з пандемією коронавірусу. Експерти дали прогнози, як сильно просяде від цих заходів українська економіка і що буде з курсом гривні. Сьогодні, 18 березня, курс долара у Вінниці підскочив до 29 гривень. Але навіть за такі гроші валюту неможливо купити. Банки зачинені на самообслуговування. Тобто вінничани мають доступ лише до банкоматів.

Торговельна мережа «АТБ» починає вводити обмеження на продаж продуктів. У прес-службі компанії пояснили, що через паніку щодо корона вірусу спритні покупці скуповують товари в «АТБ», а потім продають їх втридорога. Щоб уникнути штучного ажіотажу, компанія вирішила обмежити продаж товару в одні руки: вода, пиво і напої - не більше 12 одиниць в одні руки; інші товари - не більше 5 штук.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Перепелица

    ганьба за такі новини! Де позитив, де підняття духу?
  • Ірина

    тошнит уже от  этого , побольше позитивных новостей

    Vlad Podil'skiy reply Ірина

    Депутат Шахов, той що захворів на коронавірус. ручкався з преЗЕдентом. Далі буде...XDDD
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up