Поїзд насмерть переїхав монтера. Це вже третя смертельна аварія з цим потягом

Поїзд насмерть переїхав монтера. Це вже третя смертельна аварія з цим потягом
  • Під колесами потягу «Хмельницький – Вінниця» загинув монтер колій.
  • В поліції розказали, що чоловік сидів на переїзді і не реагував на звуковий сигнал машиніста.
  • Цей потяг раніше вже двічі потрапляв в аварію. В обох випадках були жертви.

Смертельна аварія сталася біля міста Хмільник в суботу, 30 вересня 2017 року, близько четвертої години дня. На залізничному переїзді під колесами потягу загинув 50-річний житель Хмельницької області.  Він працював монтером колії Старокостянтинівської дистанції.

«Під час наїзду потерпілий сидів на колії переїзду і не реагував на звукові сигнали машиніста. Застосувавши екстрене гальмування, наїзду на чоловіка уникнути не вдалося. Від отриманих ушкоджень потерпілий загинув на місці події», - повідомляють правоохоронці.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України. За порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.

Відео дня

Варто зазначити, що цей потяг раніше вже двічі потрапляв в аварію. В обох випадках були жертви.

Перша смертельна ДТП сталася в лютому 2017 року. На залізничному переїзді в Калинівці дизель-поїзд «Хмельницький-Вінниця» зіткнувся  автобусом «ПАЗ». На жаль, водій автобуса загинув на місці ДТП.

Інша — в жовтні 2016 року в Літинському районі. Внаслідок зіткнення пасажирського дизель-потяга сполученням «Хмельницький — Вінниця» з вантажним автомобілем (лісовоз) загинуло троє людей (загиблі з лісовозу) та ще двоє постраждали (машиніст потяга та його помічник)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Точно, поезд виноват! Ездит этот поезд где попало, выскакивает из-за деревьев и пешеходов не пропускает! Посадить на 5лет поезд этот!
  • Anonymous

    Мда. Логика железная. Виноват поезд. А по сути он один там и ходит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up