На Лесі Українки п’яна водійка Geely врізалась у паркан біля зупинки (ВІДЕО)

На Лесі Українки п’яна водійка Geely врізалась у паркан біля зупинки (ВІДЕО)
  • Вінничанка напідпитку в'їхала у металевий стовпчик біля зупинки транспорту. На порушницю склали чотири адмінматеріали.

 

Аварія сталась у Вінниці на вулиці Лесі Українки. Завдяки камерам відеонагляду вдалось зафіксувати ДТП.

«Жінка, керуючи автомобілем "Geely", не врахувала дорожньої обстановки та не впоралась із керуванням, внаслідок чого здійснила наїзд на декоративний металевий стовпчик поряд зупинки громадського транспорту. На щастя, ніхто не постраждав», — зазначають у Ситуаційному центрі.

До місця події викликали патруль поліції.

Відео дня

—  Під час спілкування із водійкою, виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння, а саме різкий запах алкоголю з порожнини рота, а також нечітку вимову. Від огляду у встановленому законом порядку, 42-річна жінка відмовилась в присутності двох свідків, —  розказують у відомстві.

Охоронці порядку склали на дану громадянку чотири протоколи.

Також, горе-кермувальницю притягнули до адмінвідповідальності за пошкодження комунального майна. Сума збитку за пошкодження елементу благоустрою наразі встановлюється.

Читайте також:

Біля Рівного вінничанин на вантажівці зніс три легковики: загинув хлопчик та троє дорослих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Оля Оля

    Понабухиваються это бабье и ездит, тотальная деградация женщин
  • Галина Стародуб

    забирайте права на водіння назавжди,садітьна примусові роботи віник в руки на центральні вулиці бо дуже пихаті.
  • Інна Володимирівна

    Моя дитина зараз у психолога лікується після дій поліції

    Наталья Горошко reply Інна Володимирівна

    Нам посочуствовать?!
  • Інна Володимирівна

    За 4 роки свого водження машини, я ні разу не сіла за руль в стані сп'яніння. І так тоставалося, тільки три місяці тому мотор робила, влетіла на коштинемалі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up