На 170 гривень оштрафували водія, який катався на поліцейському авто з «лівими» номерами

На 170 гривень оштрафували водія, який катався на поліцейському авто з «лівими» номерами
  • Поліцейські чіпляють на службові машини «ліві» номери, щоб кататися на державто, наче на своєму;
  • Ми зафіксували кілька таких випадків. У робочий час водій поліцейської машини міняє номери, як рукавички: сині на білі і навпаки.

У середу, 6 грудня, активісти коаліції громадських організацій «НІКА» разом з журналістом RIA побачили, як з території поліції Вінницької області виїжджає синя Skoda Superb.

До цього у нас вже була відповідь від сервісного центру, що номерні знаки цього авто відсутні у базах МВС.

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити Skoda SuperB від 4200$ на Automoto.ua.

Рушили за «Шкодою». Водій поїхав на Келецьку і вирулив у двір перед багатоповерхівкою. Пізніше у цю машину сіла жінка з дитиною.

Відео дня

Водій натис на газ. Але на повороті його вже зустріли патрульні, яких до цього викликали за лінією «102».

 

Патрульні підтвердили, що номерні знаки дійсно відсутні у базах. Але порушника відпустили, хоча оперативний талон не показав. Про те, що за кермом перебував поліцейський, офіційно ніхто не повідомляв. Але на місце розбиратися приїхали люди, які займаються особовим складом поліції. Вони сказали, що не знають, чи був за кермом діючий поліцейський. А чому не знають — бо приїхали, коли його вже не було на місці.

Так, патрульні відпустили водія «Шкоди» їхати далі на неіснуючих номерах. У прес-службі патрульної поліції Вінниці нам сказали, що чоловік написав клопотання про перенесення розгляду справи на інший день. І поїхав собі далі з ймовірним порушенням.

Читайте також: «Прикриття» чи нахабність? Чому поліцейські ховаються від людей за «лівими» номерами

12 грудня адмінсправу розглянули. Патрульні оштрафували водія цієї «Шкоди» за частиною 6 статті 121 Кодексу про адміністративні порушення (Керування автомобілем з номерним знаком, що не належить цьому авто).

Штраф за керування авто (машиною силової структури) на «лівих» номерах склав аж цілих 170 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анатолий Тресков

    Да...
  • Анатолий Тресков

    Да...
  • Богдан Пупкин

    страна с ублюдками у власти!   ничего лучше тут не будет!  все хуже и хуже!
  • Валерий Коп

    От бідненький...

    Йому хоч хліб, буде за що придбати...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up