Майже 200 п'яних водіїв. Стільки копи спіймали за останній місяць

Майже 200 п'яних водіїв. Стільки копи спіймали за останній місяць
Зліва направо: начальник сектору безпеки дорожнього руху УПП у м. Вінниці Анатолій Самусь, командир батальйону Дмитро Кисличенко, заступник начальника УПП у м. Вінниці Олександр Суменок та начальник відділу управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Михайло Петрик.

Протягом останнього місяця на Вінниччині поліцейські зафіксували 2630 порушень ПДР. З них 351 — керування авто у нетверезому стані. Копи кажуть, що останнім часом побільшало водіїв, які сідають за кермо не тільки у стані алкогольного сп’яніння, але й «під кайфом».

Місячник безпеки руху проходив у Вінниці з 12 серпня по 12 вересня. Протягом цього часу патрульні піймали тільки у Вінниці 199 водіїв, які керували авто у нетверезому стані. Всього у місті протягом місяця сталося 127 ДТП, у яких постраждали 39 людей.

Комбат Дмитро Кисличенко зауважив, що навіть підвищені штрафи за керування автомобілем у стані сп’яніння не зменшують кількість нетверезих водіїв. Заступник начальника УПП Вінниці Олександр Суменок додав, що, зокрема, побільшало тих, хто роз’їжджає «під кайфом». Також за місяць копи знайшли 21 авто, які були у розшуку.

Читайте також: За одну ніч патрульні зловили 13 п’яних водіїв. Половина — «під кайфом»

Відео дня

Копи розповіли, що визначати п’яних за кермом допомагають громадські організації та звичайні вінничани. Треба не боятися подзвонити у поліцію, якщо у вас з’явилися підозри щодо тверезості якогось водія. Велика кількість порушень розкривається завдяки таким дзвінкам.

Також вінницькі копи допомагали ДПСникам охороняти порядок на дорогах за містом.

Читайте також: Колишній ув’язнений півтори години тікав від поліцейських та погрожував пістолетом

Поліцейські спільно з Укртрансбезпекою виявляли порушення у пасажирських та транспортних перевезеннях. Як повідомив начальник відділу управління превентивної діяльності ГУНП області Михайло Петрик, було здіснено 26 виїздів разом з працівниками колишньої транспортної інспекції та зафіксовано 52 порушення за статею 164 КУпАП (перевезення пасажирів без відповідної ліцензії). Тільки у місті зловили 19 таксистів, які працювали нелегально.

Начальник сектору безпеки дорожнього руху УПП Вінниці Анатолій Самусь розповів, що за місяць було виявлено 90 порушень перевезень вантажів.

Читайте також: Затриманого на автовокзалі оштрафували ще на 17 тисяч гривень. Оскаржуватиме

Полісмени організували два спільних патрулювання із журналістами, під час яких роздавали пішоходам буклети-попередження про заборону переходу дороги у невстановлених місцях.

П'яні рекорди

Представники громадських організацій у ніч з 11 на 12 серпня провели спільне патрулювання з копами. Результат — піймали 12 водіїв, які були п’яними за кермом.

Читайте також: Рейд "Пяний водій" або "місячник безпеки руху" як це було?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up