За одну ніч патрульні зловили 13 п’яних водіїв. Половина — «під кайфом»

За одну ніч патрульні зловили 13 п’яних водіїв. Половина — «під кайфом»

Сьогодні, 8 вересня, близько 4-ї години, на Хмельницькому шосе патрульні зупинили ВАЗ-2109. Виявилося, що водій знаходився у стані наркотичного сп’яніння.

У авто сиділи троє чоловіків віком до 25 років. Під час розмови з водієм копи помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. А його пасажири помітно хвилювалися. Один з чоловіків міцно тримав у руках сумку, притискаючи її до грудей. Це викликало підозру у патрульних.

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу, за допомогою якої патрульні оглянули сумку. Усередині знайшли два пакети з речовиною зеленого кольору рослинного походження в подрібненому вигляді, зовні схожу на марихуану.

На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП. Ще у нього не було водійського посвідчення, за що на нього оформили адмінматеріали за ст. 126 КУпАП. Водія забрали до відділку поліції, а його авто – на арештмайданчик. Всі подальші обставини справи з’ясовує слідчо-оперативна група.

Відео дня

Всього за минулу ніч патрульні поліцейські зафіксували 13 випадків, коли водії керували транспортними засобами з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Це новий «рекорд». До цього копам вдавалося затримати до 10 нетверезих водіїв протягом однієї ночі. Серед 13 затриманих майже половина була у стані наркотичного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Вінниці.

Читайте також: Коли можна сідати за кермо після випитого алкоголю та як перевіритися?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • А. Л.

    Не тільки з прямотоками, а ще тих меломанів, котрі їздять і своїм басом дітей будять. Чорна волга-таксі, червоний м/а рено. Якщо хочете покайфовати, вікна зачиняйте, навіщо перехожим слухати вашу какашну музику
  • Анонім

    Штоб они с прямотоками еще ловили и  хотя бы штрафовали за "Порушення громадського порядку" , а лучше на штрафплощадку сразу, было бы вааще замечательно.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up