Лікарів на роботу возитимуть таксисти Uber безкоштовно. Також допоможе ДКВ

Лікарів на роботу возитимуть таксисти Uber безкоштовно. Також допоможе ДКВ
  • У зв‘язку із введенням карантинних заходів у Вінницькій області, а саме обмеження руху транспорту міжміських, приміських та інших сполучень, виникла проблема у транспорті для медиків.
  • У Вінниці таксі Uber безкоштовно возитиме лікарів на час карантину.
  • До допомоги також приєднався Дорожний контроль.

МОЗ та Uber домовилися про десять тисяч безкоштовних поїздок для лікарів під час карантину.

За домовленістю з Міністерством охорони здоров’я України та органами місцевого самоврядування, Uber буде безкоштовно доставляти до лікарень медичних працівників, задіяних у запобіганні та ліквідації коронавірусної інфекції в Україні, повідомляють на сторінці МОЗ у ФБ.

— Домовленість включає 10 000 поїздок, які медичні працівники можуть здійснити, щоб дістатися до своїх лікарень та робочих місць, — зазначає джерело.

Відео дня

Опція буде доступною в містах, де функціонує сервіс Uber:

  •  Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя та Вінниця.

МОЗ України вдячне Uber за виявлену соціальну відповідальність та закликає інші транспортні сервіси долучитися до ініціативи та допомогти дістатися на роботу тим, хто рятує людські життя.

— Громадський транспорт в обласному центрі продовжує працювати з обмеженнями, встановленими Кабінетом міністрів на час дії карантину. Щодо медпрацівників, які живуть в районі, а працюють у Вінниці — ми забезпечимо протягом сьогоднішнього дня дієвий підвіз працівників на роботу. Ми ведемо перемовини з перевізниками, які через карантин вимушені були зупинити виконання пасажирських рейсів. У тих районах, де є невелика кількість медперсоналу, що працюють в районних лікарнях — маю підтвердження, що вже все організовано, — сказав голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

Дорожний контроль Вінниця готовий возити медиків на роботу і з роботи

У зв‘язку із введенням карантинних заходів у Вінницькій області, а саме обмеження руху транспорту міжміських, приміських та інших сполучень, виникла проблема у транспорті, тому повідомляємо усіх лікарів, медсестер, одним словом медичних працівників, що ми, Дорожній Контроль Вінниця, хочемо запропонувати допомогу у протистоянні вірусу, а саме:

  • якщо ви не маєте чим дістатись на роботу, пишіть у чати! Вказуйте місце, час, телефон для зв‘язку!
  • якщо ви знаєте, що комусь необхідна медична допомога, ви можете її надати як медичнокваліфікований громадянин, але не маєте змоги дістатись до хворого, ми готові надати транспорт та доставити вас до пацієнта, який потребує допомоги!

Будемо працювати спільними силами, чергуючи цілодобово!

За такими проханнями/пропозиціями звертайтесь у чати «Допомога на дорозі», посилання на які нижче, або за телефоном +380631040561

У шести районах організували довіз медиків до роботи

Підвіз медичних працівників до закладів охорони здоров’я організували Тульчинська, Тростянецька, Крижопільська, Барська, Мурованокуриловецька і Шаргородська райдержадміністрації.

Іллінецька і Тиврівська РДА запевняють,що питання буде остаточно вирішене протягом кількох днів.
 

 

Читайте також:       

Головне про коронавірус за сьогодні, другий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, третій день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, четвертий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, п'ятий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, шостий день карантину

Головне про коронавірус за сьогодні, сьомий день карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Volodymyr Hodoniuk

    Усі почали говорити про лікарів. А хтось згадує про продавців та водіїв громадського транспорту???? Чи хворі не їздять в громадському транспорті і не ходять в магазин??? І зарплата в продавців і водіїв напевне більша???

    vasa defrar reply Volodymyr Hodoniuk

    Их никто не заставляет водить, хай сидят дома.
  • Леся Ткачук

    А хто мене в Тиврів возитиме?
  • Ната Мельник

    У Вінниці тоже Uber не знає
  • Татьяна Ющишена

    Тільки Uber про це не знає, щойно дзвонили, щоб дізнатись...

    Олександр Чорний reply Татьяна Ющишена

    Татьяна Ющишена в групі дкв майже 8,5тис учасників і куча водіїв! Чому вони Вас не проінформували?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up