Група компаній «Автомир» оголошує дні Чорної П’ятниці! (Новини компаній)

Група компаній «Автомир» оголошує дні Чорної П’ятниці! (Новини компаній)

Скористайся чудовою нагодою отримати свою неймовірну знижку на ряд потужних і динамічних автомобілей. Протягом 24-27.11.2017р. отримай максимальну вигоду на придбання нових автомобілів у автосалонах групи «Автомир»!

«Автомир Mitsubishi» представляє Pajero Sport
Це справжній рамний позашляховик, котрий вже неодноразово ставав лідером продажів у своєму сегменті. Саме зараз діє спеціальна пропозиція на автомобілі Pajero Sport, за якою кожен може отримати спеціальний курс долара нижче курсу НБУ, що допоможе заощадити до100 000 грн!

Саме ця модель вважається однією з найкращих для подорожей та далекої дороги – м’яка підвіска, повний привід, можливість блокування диференціала, позашляхова система курсової стійкості для АТ, понижаючий ряд передач, система допомоги при старті вгору, система стабілізації при буксуванні причепа та багато іншого. При цьому, підвищений рівень комфорту, високий кліренс, стильний дизайн і першокласні електронні помічники також роблять його незамінним другом в комфортних подорожах містом та за його межами. Крім того, саме модель Mitsubishi Pajero Sport отримала звання «Авто року 2017» у своєму сегменті за підсумками найбільшого автомобільного змагання країни, що доводить високий рівень довіри як у клієнтів, так і у експертів індустрії.
Більш детальну інформацію уточнюйте у менеджерів за телефоном (0432) 557-230 або звертайтесь за адресою: Немирівське шосе 94А

«Автомир Nissan» презентує кросовер Nissan Juke
Стильний позашляховик Nissan Juke ніби створений для міських вулиць. Модель обладнано комплексною системою активної безпеки Nissan Safety Shield, у тому числі системою попередження про зміну смуги руху та розпізнавання рухових об’єктів, а також об’єктів, що знаходяться поза зоною видимості.

Автомобіль має ще спортивніший та виразніший дизайн екстер’єру, приголомшливо насичені кольори кузова. Оновлений Nissan Juke – автомобіль для по-справжньому яскравих індивідуальностей, які цінують свободу самовираження, динаміку та драйв!
Акційна модель Nissan Juke у «Автомир Nissan» зі знижкою до 100 тис грн!
Детальну інформацію уточнюйте у менеджерів за тел. (0432) 568-777
Салон «Автомир Nissan» на Немирівському шосе 94В

«Автомир Сitroen» представляє CITROEN C4 Picasso. 
Це сучасний інноваційний 5-місний мінівен, що завойовує нові території, завдяки інтелектуальним системам допомоги водієві, задоволення від водіння, філософії глобального комфорту (за допомогою програми Citroёn Advanced Comfort®) і ефективності.

Citroеn C4 Picasso вирішує одвічну проблему вибору між сімейним автомобілем і задоволенням від водіння, об'єднавши обидві якості! Зовнішній вигляд нової 5-місної версії C4 Picasso побудований на унікальному дизайні його попередника. 
Автомобіль має дизельний двигун 1.6 BlueHDi 120 к.с. та 6-ступінчасту автоматичну трансмісію в максимальній комплектації SHINE.
Телефон для консультації: (067) 430 37 53, салон знаходиться на Хмельницькому шосе 145

«Автомир Ford» презентує Ford Kuga
 Яскравий, надсучасний дизайн і стиль ззовні та всередині. Неперевершена динаміка та безумовна ефективність. Вражаючий перелік смарт-технологій, систем і функцій.
Максимальна практичність, гнучкість та вигода — все, про що ви могли тільки мріяти.

Якщо ви бачите можливості там, де інші бачать перешкоди, з новим Ford Kuga "ВІННЕР25" вам не потрібно буде більше себе стримувати. Ювілейна партія Ford Kuga в комплектації Winner 25 - це повний привід, дизельний 2,0-літровий двигун, автоматична шестиступінчаста коробка передач Powershift. Зовні авто має спортивний вигляд за рахунок чорних елементів на білому кузові, що надає йому індивідуальності і виділяє цю модель серед інших моделей Ford Kuga.
Отримай свою лімітовану версію Ford Kugа в автосалоні «Автомир Ford» за адресою Немирівське шосе 94 А. Про більш детальні інформацію запитуйте у менеджерів за тел.: (0432) 55-20-20

«Автомир Hyundai» представляє Hyundai Santa Fe
Позашляховик Hyundai Santa Fe дає змогу керувати комфортом у відповідності до індивідуальних побажань і відмінно підходить для щоденної експлуатації.

Лінійка двигунів  Santa Fe - чудове поєднання продуктивності і топливної економії. Місткий салон, зручність і комфорт, сучасні технології – вірні докази того, що деталі мають значення! Відпочивайте і насолоджуйтесь поїздкою!
Акційна модель у «Автомир Hyundai» зі знижкою 60 тис.грн!
Детальну інформацію уточнюйте у менеджерів за тел. (0432) 568-778
Салон «Автомир Hyundai» на Немирівському шосе 94В

«Автомир Fiat» пропонує Fiat Doblo – силует, який виділяється!
Новий дизайн, новий стиль, та ж сама невгамовна індивідуальність, як ніколи. Чи готові Ви до подорожі? Doblo завжди готовий прийняти і захищати вашу сім’ю, де б ви не їхали.

Його технологія зробить життя комфортним і веселим, як під час тривалих поїздок, так і у переїздах. Оснащений системою ESP для підтримки курсової стійкості, і двоважільною підвіскою, тому автівка зменшує і гасить вібрацію на нерівних поверхнях, гарантуючи зчеплення всіх чотирьох коліс з поверхнею дороги.
Акційна модель Fiat Doblo у «Автомир Fiat» зі знижкою до 100 тис грн!
Детальну інформацію уточнюйте у менеджерів за тел. (0432) 568-777
Салон «Автомир Fiat» на Немирівському шосе 94В

«Автомир Honda» презентує Honda Pilot 
Цей автомобіль змінює уявлення про те, яким повинен бути сучасний SUV. Суворий і впевнений зовнішній вигляд в поєднанні з величезними розмірами підкреслюють його лідерство та перевагу на дорозі.

Нові стильові рішення не залишають Honda Pilot без уваги оточуючих, а просторий 8-місний салон вражає своєю дружністю і комфортом — як для водія, так і для пасажирів
Більш економічний двигун V6 об’ємом 3.0 літра, потужністю 249 к.с .;
Спеціальні налаштування підвіски та збільшений кліренс (200 мм);
Підігрів керма, сидінь другого ряду та зони спокою щіток склоочисника;
Збільшена максимальна швидкість до 192 км/год і збільшені гальмівні диски;
Додаткова шумоізоляція.
Телефон для консультації: 096 355 25 13. Завітайте в автосалон за адресою Хмельницьке шосе 145

«Автомир KIA» пропонує Новий Sportage
Це автомобіль, що змінює уяву про бренд Kia. Четверте покоління кросовера вирізняється яскравим сміливим дизайном, широкою лінійкою моторів та надзвичайно насиченим вибором оснащення, який нещодавно можна було зустріти лише в арсеналі преміум-брендів. Новий Kia Sportage виводить враження від володіння компактним кросовером на новий рівень завдяки ефектному зовнішньому вигляду, інноваційним технологіям та надзвичайній увазі до деталей.

Динамічний образ Sportage вдало доповнюють потужні дизельні та бензинові двигуни, а також досконала ходова частина, що дозволяє безпечно та із задоволенням їздити містом. Ми всі хочемо бути помітними. Революційний Sportage 4-го покоління, завдяки команді Пітера Шрайєра, отримав зухвалі, спортивні лінії, які привертають погляди. Подаруйте собі задоволення від володіння кросовером з надзвичайно динамічною зовнішністю та багатим оснащенням 
Більше інформації отримаєте за телефоном (0432) 557-229 або за адресою Немирівське шосе 94А

Безліч автомобілів на Ваш смак! Завітайте у наші салони і переконайтесь, що максимальна вигода можлива з групою компаній «Автомир».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up