Електронні петиції: просять створити маршрут Авторинок - площа Перемоги

Електронні петиції: просять створити маршрут Авторинок - площа Перемоги

Вінничанка запропонувала створити маршрут Авторинок (Лука)- площа Перемоги. Каже, що так жителям нового масиву зручніше буде добиратися до роботи.

Про це йдеться у одній із петицій. Її подала Наталія Цвігун.

— В районі авторинку побудовано новий житловий масив, де проживає багато людей. Доїжджають до Вінниці мешканці одним муніципальним автобусом (Лука Мелешківська - Залізничний вокзал), який курсує один раз на півтори години. До речі зранку близько 8.00, автобус на зупинці "авторинок" зупиняється, але двері не відкриваються. Також можна до Вінниці доїхати приміськими автобусами, які вранці дуже часто не зупиняються на зупинці, а якщо зупиняються, то пасажири в цих автобусах "як оселедці в банці". До речі таксі в даний район зранку теж не їде, — йдеться у тексті петиції.

Вирішити цю проблему вінничанка вважає зможе “створення маршрутного рейсу "Авторинок - площа Перемоги"”.

Відео дня

Нині звернення підписало дві особи з 350 необхідних.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Читайте також:

Електронні петиції: біля Донецького університету таксисти спричиняють часті затори

“Страшно переходити дорогу”. На Янгеля вінничан не влаштовує світлофор
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • 350th

    Петиція набрала 350 голосів. Чекаємо на відповідь влади.
  • Людмила Мелещенко

    А ще там світлофор поставити бо перейти дорогу нереально чи хоть поліцейські👏
  • Порошок

    В Райдужному 9к за квадрат, немає централізованої канашки, відсутнє сполучення з містом. В місті близько 16к за квадрат, під будинком транспорт і хоч якась інфраструктура. В Луку потрібно більше муніципальних автобусів, скасувати пільги, підняти проїзд, щоб їздили хоча б кожні 20 хвилин. А маршрутки -це зло!
  • З.А.Глядач

    Вас туди хтось гнав? Ні,самі оселилися? Захотілося дешевенького? То сидіть і не рипайтеся.

    Natalia Krakovskaya reply З.А.Глядач

    Я дуже рада за вас, що у вас є можливість іздити на BMW останьої марки , мати двохповерховий будинок в центр міста і вам ніколи нікуди не треба рипатися. Коли б в свій час і мешканці Вінниці так би розмірковували , то б і Вінниці б не було.

    З.А.Глядач reply Natalia Krakovskaya

    Ви вважаєте,що кожен,хто не згоден з вашою "думкою" має BMW останньої МОДЕЛІ(а не марки) та "двоповерховий будинок в центрі міста"? Ви дуже і дуже помиляєтеся,просто ви(та вам подібні) спочатку хапаєте "сир з  мишоловки",а ВЖЕ ПОТІМ думеєте про наслідки. Якщо ви вибирали для проживання місце з низькими цінами на житло,то повинні були здогадуватися,що це-неспроста,що там можуть бути якісь проблеми. Але ви,насамперед,повелися на ціну. Тому нарікати можете лише на себе...

    Natalia Krakovskaya reply З.А.Глядач

    Є люди, які люблять місцевість де не шумно , свіже повітря і тишину , але при цьому життя змушує працювати у місті і що при  цьому вони не мають право на нормальний проїзд??? А щодо то що хочуть дешевину, то ви помиляєтесь, там є люди, які могли собі дозволити і в центрі міста і з BMW , просто хочуть окрайну міста, до того коли навіть в них є машини, то в них є знайомі, які цих машин немають і мають право приїджати до знайомих в гості в нормальних умовах. І ніхто ні на кого не нарікає, ми стримемося до Євроми, місто розширяється і ми всі маємо право добиратися з нормальними умовами в любий уголок нашого міста.

    З.А.Глядач reply Natalia Krakovskaya

    Дуже багато слів...

    Олексій reply З.А.Глядач

    Це в межі міста, отже, така петиція має сенс...

    З.А.Глядач reply Олексій

    Справа не в тому,в межі міста,чи поза нею. Справа в тому,що люди погналися за дешевизною,а тепер мають...

    Олексій reply З.А.Глядач

    Там є люди різного достатку, як і всюди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up